Justin Bieber despre primul an de casnicie cu Hailey Baldwin: „A fost foarte greu“

1
De Maria Constantin
17 apr. 2021

Starul canadian a vorbit despre momentele bune si cele mai putin fericite din casnicia lui.

Justin Bieber a pozat pentru coperta editiei din luna mai a revistei GQ si a dezvaluit cum l-a ajutat sotia lui, Hailey Baldwin, sa treaca peste cele mai grele momente.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GQ (@gq)

Cantaretul a marturisit ca a resimtit tot timpul nevoia de a se casatori. „Am simtit ca era momentul sa ma casatoresc, sa am copii si tot tacamul.”

Bieber (27 de ani) si Baldwin (24 de ani) nu au copii, dar artistul a precizat: „Nu chiar acum, dar vom face.”

Lupta cu demonii si un an greu de casnicie

Starul a povestit cat de greu i-a fost sa lupte cu demonii sai si felul in care acest conflict interior i-a influentat mariajul: „Primul an de casnicie a fost foarte greu pentru ca erau multe reveniri la trauma. Era multa lipsa de incredere. Erau toate lucrurile astea pe care nu vrei sa le accepti la omul cu care traiesti, pentru ca te sperie. Nu vrei sa-l sperii spunandu-i ‘Sunt speriat’.”

Justin Bieber si Hailey Baldwin s-au casatorit in septembrie 2018, la New York, la doar doua luni dupa ce s-au logodit in Bahamas. Ei au organizat o a doua nunta in Carolina de Sud, in anul urmator, pe 30 septembrie 2019, la care au participat familiile si prietenii lor. „Au mers inainte fara sa asculte pe nimeni”, a declarat atunci o sursa pentru People.

Justin Bieber, dupa doi ani de casnicie cu Hailey Baldwin: „Tu ma faci un om mai bun”

Privind inapoi spre experienta sa de barbat casatorit, Justin a spus pentru GQ: „Cream aceste clipe, aceste amintiri, pentru noi, ca pereche, ca familie. Si e frumos ca avem ce admira. Inainte, nu aveam spre ce sa privesc inainte in viata mea. Nu aveam pe cineva pe care sa-l iubesc. Nu aveam pe cineva pentru care sa ma zbat”, a explicat el.

„Care-i menirea mea pe acest pamant?”

Bieber a vorbit si despre framantarile interioare prin care a trecut, subliniind ca nu numai sotia lui l-a ajutat sa treaca peste indoieli si nefericire, ci si credinta: „Am ajuns intr-un punct in care spuneam: ‘Doamne, daca existi, am nevoie sa ma ajuti, fiindca nu pot sa fac asta singur. Mi-e atat de greu”, a marturisit el.

„Fiecare decizie pe care o iau este din egoismul meu’. Asa ca l-am intrebat: ‘Ce vrei de la mine? Pui toate aceste dorinte in inima mea, sa cant si sa fac muzica, de unde vin toate astea?. De ce am asa ceva in inima? Care-i rostul? Ce rost au toate? Care-i menirea mea pe acest pamant?'”, a adaugat starul.

Foto: Instagram/@haileybieber