Printul Harry si Meghan Markle isi iau impreuna concediu de crestere a copilului

1
De Maria Constantin
8 iun. 2021

Ducele si ducesa de Sussex se vor ocupa impreuna de cresterea fiicei lor, Lilibet Diana.

Printul Harry si Meghan Markle au anuntat duminica nasterea fiicei lor, Lilibet „Lili” Diana, care a venit pe lume vineri, in Santa Barbara, California.

„Pe 4 iunie am fost binecuvantati cu venirea pe lume a fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decat ne-am fi putut imagina vreodata si suntem in continuare recunoscatori pentru dragostea si rugaciunile pe care le-am primit din intreaga lume. Va multumim pentru bunatatea si sustinerea aratate in aceasta perioada foarte speciala pentru familia noastra”, este mesajul transmis pe site-ul fundatiei Archewell.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Misan Harriman (@misanharriman)

Cresterea copiilor, unica prioritate

Intr-o nota suplimentara publicata pe site-ul mentionat, cei doi parinti si-au anuntat dorinta de a-si lua impreuna concediu de crestere a copilului, scrie Harper’s Bazaar.

„In timp ce Ducele si Ducesa vor fi in concediu de crestere a copilului, Archewell va continua sa faca o munca importanta si sa publice povesti pe site. Abia asteptam sa va vedem!”, mentioneaza o nota scurta la sfarsitul anuntului despre nasterea lui Lili.

Meghan Markle a nascut o fetita – Numele ei e un omagiu adus atat Printesei Diana, cat si Reginei

Ducii de Sussex inca nu au dat publicitatii prima fotografie a fiicei lor, insa au dezvaluit cateva detalii despre al doilea lor copil, precizand ca acesta a cantarit 3,47 kilograme la nastere si ca micuta si Meghan Markle sunt sanatoase si se afla acasa.

In onoarea Reginei si a Printesei Diana

Harry si Meghan si-au numit fiica in onoarea a doua persoane foarte importante pentru ei: Regina Elisabeta a II-a si mama lui Harry, Printesa Diana. „Lili este numita dupa strabunica sa, Majestatea Sa Regina, alintata de familie Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales ca omagiu pentru iubita sa bunica defuncta, Printesa de Wales”, se arata in anuntul pe care cuplul l-a facut dupa nasterea fetitei lor.

Ducele si Ducesa le-au multumit fanilor pentru urarile lor calde si le-au cerut sa sustina si sa invete mai mult despre organizatiile care lucreaza pentru sprijinirea femeilor si fetelor: Girls Inc., Harvest Home, CAMFED sau Myna Mahila Foundation.

Foto: Getty Images.