10 motive pentru care sora ta este cea mai buna prietena pe care o vei avea

1
De Alice Moisescu
4 apr. 2019

Nu exista o prietena mai buna decat o sora! Si chiar daca uneori te poate supara pana la lacrimi… tot ea va fi cea care te va iubi neconditionat, indiferent de situatie.

Cand cresti cu o sora, ai sentimente contradictorii: astazi aproape ca nu o mai suporti, maine… iti doresti doar sa o ai in preajma si sa ii spui cat de norocoasa te simti sa o ai alaturi. Iar pe masura ce trece timpul, pe masura ce cresteti si va maturizati, legatura dintre voi incepe sa fie din ce in ce mai puternica, mai autentica, de neclintit.

Adevarul este ca sora ta e cel mai important om din viata ta si cea mai buna prietena totodata!

Si daca inca mai ai dubii in aceasta privinta, noi iti vom oferi cateva motive pentru care sora ta este si cea mai de pret persoana din viata ta. Hai sa le parcurgem impreuna!

10 motive sa crezi in relatia cu sora ta

1. Sora mai mare este acolo pentru tine inca din prima zi in care ai venit pe lume. Si va fi mereu! Si atunci cand iti taia singura bretonul, si atunci cand vei suferi prima despartire dureroasa. Mai mult, te va ierta mereu cand ii vei gresi si te va iubi neconditionat.

2. Iti va spune adevarul! Mereu. Poate ca prietenii vor tinde sa-ti spuna ce ai vrea sa auzi, pentru a evita confruntari, pentru a nu te supara sau face sa te simti in vreun fel sau altul. Nu si sora ta! Ea iti va spune de fiecare data adevarul fatis, astfel ca vei evita multe situatii ridicole.

3. Va gasi mereu timp pentru tine. Te simti singura? Ai nevoie de un umar pe care sa plangi? Vrei sa imparti o bucurie? O reusita? Sora ta va fi acolo. Precum o usa. Intotdeauna deschisa pentru tine, indiferent de situatie.

Descopera-te in 35 de zile. Ziua 23. Fa-ti timp pentru oamenii pe care ii iubesti.

4. Nu exista limite sau bariere intre voi atunci cand vine vorba de intimitate. Cu ea poti vorbi despre orice, de la probleme cotidiene si pana la discutii de viata si mistere ale iubirii.

5. Nu vor exista secrete intre voi! Ea este primul om pe care il apelezi atunci cand treci prin momente dificile. Stii tot ce se petrece cu ea, stie tot ce se petrece cu tine.

6. Iti cunoaste cel mai bine calitatile. Ori de cate ori vei avea dubii privitoare la abilitatile tale de a face ceva, ea iti va da putere sa iti realizezi tot ce ti-ai propus, sa fii cea mai buna varianta a ta! Iti va da aripi! Va fi intotdeauna cel mai mare sustinator al tau!

Calitatea surprinzatoare de care ai nevoie pentru a fi cea mai buna varianta a ta

7. Va gasi intotdeauna cuvintele potrivite sa te linisteasca. Ai avut o zi grea? O nereusita? O deceptie? O dezamagire? Sora iti va fi mereu alaturi cu o imbratisare, un ceai cald si o incurajare.

De ce este important sa ne simtim incurajati

8. Va fi mereu langa tine! Nu va pleca niciodata, nu te va abandona si nu te va trada. Pentru asta sunt surorile! Bucura-te daca ai o sora, asadar! Si cel mai important… asigura-te ca stie cat de mult inseamna pentru tine si cat de mult o iubesti!

9. Cuvintele nu sunt o forma de comunicare necesara. Va puteti uita una la cealalta si veti intelege din priviri ce gandeste fiecare.

10. Sora ta va fi cea care iti va spune ca vei iubi din nou si iti va aminti sa fii tu insati atunci cand, in sfarsit, te vei indragosti. Te va mentine cu picioarele pe pamant.

Foto: Shutterstock.com