Elton John: „Am fost furios pe Lady Diana!”. Ce dezvaluiri face artistul in autobiografia sa?

Elton John
1
De Cristina Tudor
16 nov. 2019

Detalii nestiute din viata starului sunt prezentate in autobiografia lui, condimentata cu povesti despre capetele incoronate de la curtea Marii Britanii.

Cantaretul britanic Elton John (72) si-a lansat in luna octombrie „prima si singura autobiografie“, Me, un volum despre care artistul afirma ca reprezinta o carte ce „spune adevarul“ despre tot ce a trait pana acum. „Viata mea a fost o extraordinara calatorie intr-un montagne-russe si acum sunt pregatit sa va spun povestea mea, cu propriile mele cuvinte“, anunta el intr-un mesaj video publicat pe contul lui de Twitter, in luna martie.

„Uitandu-ma in urma, realizez ce viata nebuna am avut privilegiul sa traiesc“, spune Elton, care si-a asternut amintirile pe cele 320 de file ale volumului sau de memorii. Printre ele, si unele picanterii legate de cunostintele sale de la Casa Regala britanica – cum ar fi cea despre Regina Elisabeta, care si-a palmuit zdravan un nepot in prezenta lui, dupa care a plecat facandu-i cu ochiul lui Elton.

Evident, in centrul atentiei se afla regretata Lady Diana, vechea sa prietena, pe care o evoca in cadrul unui episod petrecut chiar la o petrecere gazduita de el, cand Richard Gere si Sylvester Stallone s-au certat care dintre ei s-o curteze.

Intr-un final, Gere a ramas sa povesteasca cu Diana, in timp ce Stallone a fost invitat sa plece. Ani buni, Elton si Lady Di au fost cei mai apropiati confidenti, dar chiar cu cateva luni inainte ca delicata printesa sa-si piarda viata in tragicul accident din Paris, cei doi s-au certat din cauza volumului scris de Gianni Versace, Rock and Royalty, a carui prefata Diana s-a invoit s-o semneze, cu specificatia ca banii ce i s-ar fi cuvenit sa fie donati in contul AIDS Foundation.

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Getty Images.