Hugh Laurie a postat pe Twitter ce ar spune personajul sau, Dr. House, despre Coronavirus

1
De Irina Constantin
30 mart. 2020

Actorul britanic si-a imaginat ce ar spune personajul sau din celebrul serial Dr. House, daca ar trai in 2020.

Hugh Laurie a reintrat, pentru cateva momente, in probabil cel mai faimos personaj pe care l-a jucat vreodata: cinicul, dar extraordinar de inteligentul doctor Gregory House.

Tom Hanks si sotia lui, Rita Wilson, au Coronavirus

Actorul a scris pe Twitter o postare care a devenit, in scurt timp, virala. Acesta recunoaste ca nu ar putea vorbi in numele lui Dr. House, pentru ca de aceasta data nimeni nu a scris vreo replica inteligenta pe care el sa o interpreteze. Totusi, el intuieste ce ar spune celebrul medic in primavara anului 2020.

„Avem de a face cu o epidemie, nu cu o problema de diagnostic. O vom rezolva impreuna, stand separati!”

Daca Dr. House ar fi trait in aceste vremuri, asta ar fi spus despre noul Coronavirus, crede Hugh Laurie.

De asemenea, el a mai postat cateva tweet-uri despre situatia actuala, incurajandu-i pe cei 1,4 milioane de urmaritori sa ramana optimisti. „Capul sus, vom iesi din aceasta situatie. Oricat de rau ar fi pentru noi, este mai rau pentru acest virus”, spune el.

Cum se feresc de coronavirus cuplurile de vedete: Ce masuri de izolare si-au luat

Hugh Laurie a postat un mesaj de apreciere pentru cei care inca lucreaza in perioada pandemiei

Pe langa mesajele de incurajare, actorul si-a exprimat respectul fata de lucratorii comerciali, doctori si asistente, politisti, pompieri si curieri.

„Cand toata aceasta criza se va termina, ce ziceti daca le-am darui o sticla de ceva tuturor acestor oameni? (…) Le multumesc celor care mi-au spus ca ei ar prefera conditii decente de munca si o plata corecta, mai degraba decat o sticla. Multumesc si celor care au inteles ca la asta m-am referit”, a scris actorul pe Twitter.

Hugh Laurie a jucat rolul lui Gregory House timp de opt ani de zile, intre 2004 si 2012. In prezent, actorul din Marea Britanie poate fi vazut in serialul Avenue 5, cea mai recenta productie in care apare.

Foto: PR