Meghan Markle vorbeste despre data nasterii si sexul bebelusului

1
De Roxana Dobrita
15 ian. 2019

Ieri, pe 14 ianuarie, Printul Harry si Meghan Markle, Ducesa de Sussex, au avut mai multe aparitii publice in care viitoarea mama a vorbit despre momentul cand va naste si sexul copilului.

Bineinteles ca in cadrul angajamentelor regale de ieri, 14 ianuarie, subiectul cel mai discutat de catre Meghan Markle si Printul Harry a fost bebelusul care urmeaza sa soseasca in viata celor doi.

Mergand de la o intalnire la alta si intalnind fani pe drum, Ducesa de Sussex a dat cateva indicii legat de copilul pe care il asteapta in aceasta primavara.

Meghan a marturisit ca este insarcinata in sase luni, raspunzandu-i unui fan care a intrebat-o cand va naste, conform lui Omid Scobie, corespondentul regal care i-a insotit. Cei de la revista People au confirmat ca viitoarea mamica a spus ca va naste la finalul lunii aprilie.

Cuplul a mai spus si ca nu cunosc inca sexul copilului si ca isi doresc sa fie o surpriza – informatie furnizata de canalul de stiri britanic ITV. Nu e un lucru neobisnuit in familiile regale – nici Printul William si Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, nu au cunoscut sexul copiilor lor inainte de nastere.

Se pare ca in timpul intalnirilor cu fanii, Meghan Markle le-a cerut acestora sa-i dea idei de nume pentru copil. Una din persoanele din preajma lui Meghan i-a recomandat numele Amy, daca va fi fetita, iar ducesa a spus, „Oh, si mie imi place numele Amy!” si a aratat catre asistenta ei, Amy Pickerill, a mai povestit Omid Scobie, corespondentul regal.

Inainte de sosirea acestor noi informatii, tot ce stiam despre bebelusul regal era ca se va naste „in primavara anului 2019”, conform comunicatului de presa trimis de Palatul Kensington la jumatatea lunii octombrie, cand a fost data vestea ca ducesa este insarcinata.

Daca bebelusul se va naste intr-adevar la final de aprilie, ziua lui de nastere va fi apropiata de cea a stra-strabunicii sale, Regina Elizabeta a II-a, care s-a nascut pe 21 aprilie, sau de cea a Printului Louis, care s-a nascut anul trecut pe 23 aprilie.

In timpul vizitei la Number 7, cafenea/supermarket pentru comunitatile sarace, Meghan a stat de vorba cu o alta viitoare mamica, spunandu-i ca cele 6 luni de sarcina de pana acum au zburat si ca nici nu stie cum de a trecut timpul atat de repede.

De asemenea, atunci cand a fost intrebata daca nu-i este greu sa mearga pe tocuri, a recunoscut ca usor nu-i este, dar ca accepta fiecare provocare pe masura ce apare.

Foto: Getty Images