Trucurile secrete „de printesa” pe care Kate Middleton le-a invatat de la Regina Elisabeta: asa a devenit ducesa!

1
De Maria Constantin
24 feb. 2022

Suverana Marii Britanii i-a dezvaluit ducesei cateva lucruri pe care nu s-ar fi gandit ca le va invata, dar pe care o femeie cu statutul ei trebuie sa le stie.

Ducesa de Cambridge este una dintre cele mai populare figuri ale familiei regale. De la discursurile pe care le rosteste pana la momentele candide cu Printul William si cei trei copii, Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis, Kate starneste mereu admiratia oamenilor.

Un documentar din 2017 arata, insa, ca ea nu a fost mereu asa, avand nevoie de sfaturile Reginei Elisabeta a II-a pentru a se ridica la nivelul titlului pe care il poarta, scrie Marie Claire.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

Sfaturi secrete

Productia „Kate Middleton: Working Class to Windsor”, realizata in 2017 de Amazon Prime, dezvaluie ca Regina i-a dat in secret sfaturi ducesei, explicandu-i cum trebuie sa se poarte sotia unui membru al familiei regale.

Discutiile pe aceasta tema au avut loc inainte de nunta Printului William cu Kate Middleton. Atunci, Elisabeta a II-a i-a spus lui Kate ca va purta titlul „Catherine: Alteta Sa Regala, Ducesa de Cambridge”.

Tot ce trebuie sa stie o ducesa

A doua parte a intalnirii a suscitat, insa, un interes si mai mare, Regina sfatuind-o pe Kate in privinta datoriilor sale de sotie a unui membru al casei regale.

„De la inceput, Kate Middleton a avut un mare sprijin din partea familiei regale, fiind indrumata indeaproape de Regina”, a explicat jurnalista Ashley Pearson.

„Asta ca sa fie sigura ca ea va ajunge sa se descurce in orice situatie – tinand cont, evident, ca ea nu a crescut in aceasta lume”, a explicat Pearson.

Pasiunea comuna pe care o au Regina Elisabeta a II-a si Kate Middleton

„A invatat lucruri de genul cum sa coboare din trasura si cum sa se aplece ca sa primeasca flori de la o fetita fara sa-si descopere partile intime. Lucruri pe care nu te-ai gandi ca ai avea nevoie sa le inveti vreodata, dar pe care, evident, o femeie in pozitia ei ar trebui cu siguranta sa le cunoasca”, a mai spus jurnalista.

Kate a invatat bine lectia

Ashley a continuat: „Au fost tot felul de mici detalii si chestiuni minore de eticheta – cum sa se aseze, cum sa se incline, cum sa nu se incline, ce furculita sa foloseasca si tot ce ei au simtit ca trebuie sa stie. I s-au dat, de fapt, lectii despre cum sa fie o sotie a unui membru al familiei regale.”

Ei bine, invataturile reginei au ajuns acolo unde trebuia si explica de ce Kate se descurca atat de bine in rolurile de ducesa, de mama si de sotie.

Foto: Instagram/@dukeandduchessofcambridge