Britney Spears, aparata de iubitul ei, Sam Asghari: „E o persoana autentica, nu infricosatoare”

1
De Teodora Tirca
7 sept. 2020

Nu mai e un secret faptul ca postarile de pe Instagram realizate de Britney sunt uneori… cel putin ciudate. Unii fani isi fac griji pentru sanatatea ei mentala, altii o incurajeaza sa fie EA, cu bune si cu rele.

Unul dintre oamenii care a fost alaturi de ea in cele mai grele momente si care o incurajeaza sa fie autentica este iubitul ei, Sam Asghari. Acesta o apara de fiecare data cand oamenii se intorc impotriva ei si insista ca Britney este o femeie care lupta in fiecare zi pentru a fi mai buna.

View this post on Instagram

@onceinhollywood with the lioness @britneyspears

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

De curand, autoarea Kelly Oxford a scris public ca feed-ul de Instagram al lui Britney devine de-a dreptul infricosator. „Pagina asta a devenit in sfarsit mult prea infricosatoare pentru mine” – asa a comentat Kelly la una dintre postarile starului pop.

Asghari nu a putut sa taca.

Desi Britney nu a „lovit” inapoi, Sam Asghari i-a luat imediat apararea: „Ce e atat de infricosator la cel mai tare star pop din lume, care nu se teme sa fie autentic? Avem nevoie de mai multi oameni ca ea si de mai putine persoane prefacute, care mimeaza perfectiunea. De asemenea, Instagram are buton de Unfollow, puteai sa-l folosesti acum 10 ani”, a scris modelul de 26 de ani ca raspuns la comentariul ei.

Britney si Sam sunt impreuna de 3 ani.

Cei doi s-au cunoscut in 2016, in timp ce filmau videoclipul pentru piesa ei, Slumber Party. Un an mai tarziu, au inceput sa iasa impreuna si de atunci sunt nedespartiti.

O sursa a declarat pentru publicatia People ca Britney se bazeaza pe iubitul ei si pe alti membri ai familiei in aceasta perioada grea, in care se judeca intens cu tatal ei, cel care i-a administrat banii de mai bine de 10 ani. Britney isi doreste mai multa libertate financiara, vrea sa-si ia viata in propriile maini, insa unii membri ai familiei ei sunt de parere ca nu e obisnuita sa fie pe cont propriu.

„Britney vrea sa scape de sub tutela tatalui ei, insa, si mai urgent de atat, vrea ca el sa nu mai fie singurul administrator al castigurilor ei”, a declarat un apropiat al vedetei.

Ce-i drept, lui Britney nu-i va fi usor sa-si pastreze sanatatea mentala, insa ii tinem pumnii sa ia cele mai bune decizii pentru ea, mai ales ca are sprijinul iubitului ei, Sam, si pe cel al surorii, Jamie Spears.

Foto: Instagram/Sam Asghari