Britney Spears isi acuza mama ca i-a distrus viata: „Tata nu era atat de destept incat sa se gandeasca la tutela“

1
De Maria Constantin
5 nov. 2021

„Cel mai periculos animal din lume este o femeie tacuta si zambitoare“, a scris vedeta despre mama sa.

Britney Spears o acuza pe Lynne Spears pentru tutela care i-a dat viata peste cap. Mai mult decat tatal ei, de vina pentru tutela pe care a suportat-o atatia ani este mama sa, considera Britney Spears. „Cel mai periculos animal din lume este o femeie tacuta si zambitoare”, a scris marti, pe Instagram, cantareata in varsta de 39 de ani.

Tatal cu tutela, mama cu ideea

In postarea respectiva, Britney se declara fericita, insa post scriptum-ul acuzator denota ca ea nu-l considera responsabil doar pe tatal ei pentru tutela impusa, scrie Us Weekly. „Poate ca tata a inceput cu tutela acum 13 ani… dar ceea ce nu stie lumea e ca mama i-a dat ideea! Nu voi recastiga niciodata anii astia… mi-a distrus viata pe ascuns”, a precizat artista.

Britney are ceva de impartit nu doar cu mama sa, Lynne, in varsta de 66 de ani, ci si cu Lou Taylor (56 de ani), fostul ei manager, CEO al companiei Tri Star Sports and Entertainment Group CEO. In prezent, aceasta nu mai lucreaza cu familia Spears.

„Asa ca luati-va atitudinea de ‘habar n-am ce se s-a intamplat’ si duceti-va naibii! Stiti exact ce-ati facut”, le-a transmis cantareata.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Planul ascuns

Castigatoarea premiului Grammy contesta prezentarea in media a tatalui sau ca unic orchestrator al ideii impunerii tutelei. Jamie Spears (69 de ani) a detinut controlul legal asupra banilor fiicei sale, insa Britney spune ca acesta „nu era atat de destept ca sa se gandeasca vreodata la tutela” fara implicarea lui Lynne si Taylor.

Vedeta si-a incheiat postarea intr-o nota optimista: „Dar in seara asta voi zambi, stiind ca am in fata o noua viata”, a scris ea.

13 ani de „sclavie“

Britney Spears a fost pusa sub tutela in 2008. Situatia sa complicata din punct de vedere juridic a fost disecata in documentarul „Framing Britney Spears”, realizat de The New York Times si lansat de reteaua Hulu in luna februarie. Atentia publica asupra acestui subiect s-a intensificat dupa prima depozitie pe care vedeta a sustinut-o in fata instantei, in care a dezvaluit ca nu i s-a explicat niciodata ca ar putea cere eliminarea tutelei.

Ce crede Britney Spears despre noul documentar „Britney vs Spears“, produs de Netflix

Procesul prin care Britney cere scoaterea de sub tutela impusa acum 13 ani a avansat dupa audierile din iunie si dupa preluarea cazului de noul ei avocat, Mathew Rosengart. In septembrie, un judecator a aprobat dezbaterea petitiei inaintata de Britney Spears.

In schimb, avocatul lui Jamie Spears a sustinut ca acesta isi iubeste fiica si ca tot ce a facut a fost in interesul ei. „Domnul Spears o iubeste neconditionat pe fiica lui, Britney. De 13 ani, a incercat sa faca tot ce este in interesul ei, atat ca detinator al tutelei, cat si ca tata. Totul a inceput cand el a fost de acord sa preia tutela si cand ea a fost de acord sa intre sub tutela”, se arata intr-un comunicat al avocatului.

Foto: Instagram/@britneyspears