Britney Spears isi intreaba fanii unde ar trebui sa se casatoreasca

britney spears
1
De Maria Constantin
9 oct. 2021

Artista le-a transmis un mesaj tuturor celor care au sustinut-o in timpul procesului sau.

Britney Spears le este recunoscatoare fanilor pentru ca au sprijinit-o in cele mai grele momente de-a lungul bataliei juridice pe care a purtat-o cu tatal ei. Cantareata in varsta de 39 de ani a postat luni un mesaj emotionant pe Twitter, la mai putin de o saptamana dupa ce Jamie Spears a fost inlaturat din rolul de tutore.

„N-am cuvinte… datorita voua si a rezistentei voastre constante in a ma elibera de tutela viata mea se indreapta acum in acea directie!!!!! Am plans doua ore noaptea trecuta fiindca fanii mei sunt cei mai buni din lume si stiu asta…”, a scris ea.

„Simt inimile voastre si voi o simtiti pe a mea… atat de adevarat stiu ca e”, a adaugat artista langa o inregistrare video in care apare pe fundalul piesei „Fade”, de Kanye West.

Ce problema are Britney acum

In aceeasi zi, Britney s-a adresat fanilor ei de pe Instagram, intrebandu-i unde cred ca ar trebui sa se casatoreasca cu logodnicul ei, Sam Asghari. „Avem o incurcatura, o mare problema, chiar acum. Habar n-am unde ar trebui sa ma casatoresc. Nu stim daca sa ne casatorim in Italia sau Grecia, Australia sau New York”, a scris vedeta.

Britney a explicat ca Sam, cu care a fost intr-o vacanta in Polinezia Franceza, i-a dat o idee: „De ce nu-ti intrebi fanii?”. „Poate ca ar trebui sa-i intreb pe fani unde sa ne casatorim, cred ca este o idee foarte buna”, i-a raspuns ea.

O victorie majora

Judecatoarea Brenda Penny a acceptat saptamana trecuta cererea inaintata de avocatul lui Britney, Mathew Rosengart, privind suspendarea tatalui ei din rolul de tutore. Instanta l-a numit in schimbul lui Jamie Spears pe John Zambel, al carui mandat va expira pe 31 decembrie, relateaza People.

Judecatoarea si-a motivat decizia aratand ca este in interesul cantaretei, iar acesta este obiectivul instantei.

Potrivit documentelor depuse la tribunal si obtinute de People, tatal artistei a mentionat ca aceasta nu ar mai avea nevoie de tutela, actiune pe care avocatul lui Britney a calificat-o ca „o victorie juridica majora”. Cazul va continua cu noi audieri pe 12 noiembrie, cand va fi analizata eliminarea tutelei.

Ce crede Britney Spears despre noul documentar „Britney vs Spears“, produs de Netflix

Avocatul vedetei a spus ca se va concentra pe indepartarea completa a tutelei si pe „comportamentul inadecvat al lui Jamie Spears si al celorlalti”.

„Vom analiza comunicarile dintre Jamie Spears si consiliul lui si vom ajunge acolo unde ne conduc faptele”, a spus acesta la audierile de saptamana trecuta, cand l-a acuzat pe tatal artistei de comportament financiar gresit si ca a delapidat milioane de dolari din averea fiicei lui.

„Cu tot respectul, curtea a gresit”

Avocatul lui Jamie Spears, Vivian Lee Thoreen, a transmis intr-un comunicat ca acesta o iubeste neconditionat pe fiica lui si ca tot ce a facut a fost sa-si apere rolul ca detinator al tutelei. „Cu tot respectul, curtea a gresit suspendandu-l pe domnul Spears si punand un strain in locul sau pentru a administra averea lui Britney si prelungind tutela, desi Britney a implorat instanta sa o scurteze la inceputul verii”, a scris Thoreen.

„In ciuda suspendarii, domnul Spears va continua sa actioneze in interesul fiicei sale si sa lucreze cu buna credinta pentru o rezolvare pozitiva a tuturor chestiunilor”, a mai transmis avocata.

Foto: Instagram – @britneyspears