Britney Spears si Sam Asghari s-au casatorit! Cum si-a imaginat vedeta nunta perfecta

1
De Teodora Tirca
10 iun. 2022

Sursele spun ca Britney si Sam s-au casatorit ieri, in fata a 60 de invitati, printre care Madonna, Drew Barrymore si Paris Hilton.

Publicatia People confirma ca cei doi au spus „Da” ieri in Los Angeles, iar de fata au fost mai multe celebritati cu care vedeta inca tine legatura.

Potrivit unor surse, Spears a purtat o rochie de la renumita casa de moda Versace si a mers spre altar pe piesa „Can’t Help Falling in Love” de Elvis Presley.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Se og Hør (@seoghoer)

„Sunt foarte incantat ca a venit ziua asta si ca sunt casatoriti. Stiu ca si el si-a dorit asta atat de mult timp. Este atat de grijuliu si o sprijina la fiecare pas”, a declarat managerul lui Asghari, Brandon Cohen, pentru People dupa ceremonie. „Sunt atat de recunoscator ca il am pe Sam in viata mea si abia astept sa vad ce vor construi impreuna.”

Inainte de festivitati, o persoana din interior a dezvaluit ca Spears, in varsta de 40 de ani, isi imagina ziua nuntii de aproape noua luni si ca isi dorea ca fiecare detaliu sa fie perfect.

„Britney a inceput sa planifice si sa viseze la nunta ei la scurt timp dupa ce s-a logodit, in noiembrie”, a spus sursa. „Este o usurare uriasa pentru ea ca in sfarsit poate sa se casatoreasca. Voia sa fie totul perfect.”

Fiii ei, Sean Preston, in varsta de 16 ani, si Jayden James, in varsta de 15 ani, nu au fost prezenti la nunta, dar sunt „fericiti” pentru mama lor, a declarat un avocat al lui Kevin Federline pentru People joi.

Spears si Asghari au starnit zvonuri romantice dupa ce s-au intalnit pe platourile de filmare ale videoclipului vedetei, „Slumber Party”. Spears a dezvaluit mai tarziu intr-un interviu radio din 2017 ca ea si Asghari, in varsta de 28 de ani, au avut nevoie de aproape „cinci luni” pentru a se reconecta dupa filmarea ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sam Asghari (@samasghari)

„Mi-am spus: <<Era foarte dragut, tipul ala chiar era foarte dragut>>, asa ca l-am sunat”, a dezvaluit ea despre faptul ca i-a cautat numarul de telefon. „Este o persoana incredibil de distractiva”.

Cuplul si-a anuntat logodna in septembrie anul trecut, cu cinci luni inainte ca tutela ei sa inceteze. La acea vreme, managerul lui Asghari, Brandon Cohen, a declarat pentru People ca este „mandru sa sarbatoreasca si sa confirme logodna”.

„Britney este extaziata”, a spus o sursa dupa ce Asghari i-a pus intrebarea in casa ei din Los Angeles.

In februarie, cuplul a primit in familia lor un ciobanesc australian, pe nume Sawyer. „La naiba….poti sa ai doua iubiri in viata ta pentru ca el vine pe locul doi!”, a scris Spears pe Instagram la acea vreme. Luna trecuta, ea le-a oferit fanilor cateva detalii despre ziua nuntii ei, in timp ce le-a prezentat-o pe noua pisica – Wendy.

„O prezint pe Wendy 🐈 !!! Si da, acesta este voalul rochiei mele de mireasa 👰🏼‍♀️ !!!”, a scris ea alaturi de un instantaneu al felinei care sta deasupra tesaturii de tul alb.

Foto: Instagram/@samasghari