Britney Spears si Sam Asghari s-au logodit

1
De Teodora Tirca
13 sept. 2021

Britney si Sam s-au cunoscut in 2016, pe platoul de filmare al videoclipului ei, „Slumber Party”.

Cei doi sunt pregatiti sa spuna „Da” dupa mai bine de patru ani impreuna!

Spears, in varsta de 39 de ani, si Asghari, in varsta de 27 de ani, au impartasit vestea fericita pe Instagram, iar managerul lui Asghari, Brandon Cohen, a transmis intr-o declaratie exclusiva catre People ca este „mandru sa sarbatoreasca si sa confirme logodna”.

„Cuplul si-a oficializat relatia de lunga durata astazi si este profund atins de sprijinul, devotamentul si dragostea exprimata fata de ei”, a spus Cohen, adaugand ca noul inel al lui Spears a fost proiectat de bijutierul din New York Roman Malayev.

Britney a postat pe Instagram un videoclip in care apare alaturi de logodnicul ei si isi arata incantata inelul. Sam o intreaba daca ii place, iar ea raspunde extaziata: „Da!”.  Surse apropiate starului au declarat ca e foarte incantata de logodna cu Asghari.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Cantareata a avut un an plin de urcusuri si coborasuri, in timp ce continua sa lupte pentru a-si recapata libertatea de a trai asa cum isi doreste. Se pare ca cerul ei incepe sa se insenineze, acum ca a scapat de sub tutela tatalui ei.

In august, Spears a declarat ca Sam Asghari a ajutat-o ​​in „cei mai grei ani” din viata ei.

Intr-un interviu din martie cu Forbes, actorul de origine iraniana a vorbit deschis despre inceputul relatiei sale cu Spears si a recunoscut ca este gata sa faca urmatorul pas in cariera, dar si in relatie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sam Asghari (@samasghari)

„Prioritatile mele in viata sunt sa raman smerit si sa inteleg de unde am venit si incotro ma duc”, a declarat el atunci pentru Forbes. „Vreau sa fac urmatorul pas spre actorie si vreau sa-mi duc relatia la urmatorul nivel. Nu m-ar deranja sa devin tata. Vreau sa fiu un tata tanar”, a adaugat el.

Foto: Instagram/@britneyspears