Cum a comentat Jennifer Aniston zvonul conform caruia va adopta un copil

1
De Maria Constantin
16 apr. 2021

Reprezentantii actritei au comentat oficial informatia potrivit careia ea urma sa adopte un copil cu ocazia reunirii echipei din „Friends“.

Zvonurile au aparut in Europa, dupa ce s-a raspandit vestea reunirii echipei din „Friends” pentru HBO Max. Mai multe tabloide au scris ca Aniston, in varsta de 52 de ani, si-a anuntat fostii colegi ca va adopta un copil.

Contactati de People, reprezentantii actritei au negat aceasta informatie: „Povestea este o inventie.” Acestia au declarat si pentru TMZ ca zvonul este fals.

Cea mai asteptata reuniune

Trupa din „Friends” – Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc si David Schwimmer – a cazut de acord sa filmeze un episod special pentru HBO Max.

Reuninea speciala a fost anuntata in februarie 2020 de HBO Max si urma sa aiba premiera in mai anul trecut, dar a fost amanata din cauza pandemiei de COVID-19.

Jennifer Aniston, la un pas sa renunte la actorie dupa acest rol coplesitor

Serialul „Friends” a fost difuzat timp de zece sezoane de NBC, din 1994 pana in 2004.

„In sfarsit, insarcinata!”

Jennifer Aniston a vorbit intr-un interviu din 2017 despre speculatiile care apar constant pe seama ei si care, invariabil, sustin ca ar fi insarcinata. „Cred ca cel mai bine ar fi sa fac o poza cu o mana pe stomac si sa spun: ‘In sfarsit, insarcinata!'”, a declarat actrita pentru Glamour.

Foto: Getty Images.