Hailey Bieber a fost internata de urgenta din cauza unui cheag de sange in creier

1
De Maria Constantin
15 mart. 2022

Sotia lui Justin Bieber a anuntat ca se simte bine dupa cea mai ingrozitoare experienta din viata sa.

Hailey Bieber a parasit spitalul in care fusese internata dupa ce i s-a descoperit un cheag de sange in creier. Vedeta in varsta de 25 de ani a fost spitalizata de urgenta, saptamana trecuta, in Palm Springs, dupa ce a avut simptomele unui atac cerebral provocate de un cheag de sange acumulat in creier, relateaza People.

O mare sperietura

„Joi dimineata, luam micul dejun cu sotul meu si am inceput sa am simptomele unui atac cerebral si am fost dusa la spital. Au descoperit ca am avut un cheag foarte mic in creier care a provocat o lipsa de oxigen, dar organismul meu l-a eliminat pe cont propriu si mi-am revenit in cateva ore”, a scris Hailey intr-o postare pe Instagram Story.

„Desi a fost unul dintre cele mai ingrozitoare momente prin care am trecut vreodata, acum sunt acasa si ma simt bine. Sunt foarte recunoscatoare si le multumesc tuturor doctorilor si asistentelor care au avut grija de mine!”, a continuat vedeta.

„Va multumesc tuturor celor care mi-au transmis urari si si-au facut griji si pentru tot sprijinul si dragostea”, a incheiat ea.

Justin Bieber a avut COVID

Problema de sanatate a modelului a aparut dupa ce luna trecuta Justin Bieber a fost testat pozitiv cu coronavirus. Potrivit People, starul in varsta de 28 de ani s-a infectat in februarie si a fost nevoit sa-si amane concertele pe care le avea programate in cadrul turneului sau mondial.

Cantaretul si-a amanat si concertul de la Las Vegas, acesta urmand sa aiba loc pe 28 iunie. „Justin este, desigur, extrem de dezamagit, dar sanatatea si siguranta echipei sale si ale fanilor sunt intotdeauna prioritatea numarul unu”, se arata intr-un comunicat postat pe Twitter.

Justin Bieber despre primul an de casnicie cu Hailey Baldwin: „A fost foarte greu“

Justin Bieber si-a mai amanat concertele din cadrul Justice World Tour din cauza pandemiei de COVID-19 care ar fi trebuit sa inceapa in martie 2020. Turneul a debutat dupa doi ani de intarziere, primul concert avand loc pe 18 februarie la San Diego.

Cum arata Justin Bieber cand era copil

Hailey a aniversat recent ziua de nastere a sotului ei, care a implinit 28 de ani pe 1 martie. Vedeta a postat pe Instagram mai multe fotografii in care apar amandoi, printre care si o imagine rara, din copilaria lui Justin.

„La multi ani, dragule! Sunt o multime de lucruri uimitoare si frumoase in viata asta, dar cea mai frumoasa parte este ca mi-a fost dat sa le traiesc cu tine. Te iubesc… pentru 28 de ani”, a scris Hailey.

Foto: Instagram/@haileybieber