Justin Theroux si-ar dori sa lucreze din nou cu fosta sotie, Jennifer Aniston

1
De Maria Constantin
5 apr. 2021

La urma urmei, de ce nu? Chiar daca divortul i-a frant inima fostei sotii, Justin Theroux si Jennifer Aniston au ramas in relatii bune.

Justin Theroux n-ar avea nicio problema sa colaboreze din nou cu Jennifer Aniston, mai ales ca amandoi lucreaza acum cu platforma de streaming Apple TV+. Intrebat de Entertainment Tonight daca ar face un rol cameo in serialul in care joaca Aniston, „The Morning Show”, actorul in varsta de 49 de ani a spus ca nu se opune daca i se trimit paginile cu replicile.

Theroux, care joaca in serialul „The Mosquito Coast”, care va fi difuzat de Apple TV+, a dezvaluit ca nu a apucat sa vorbeasca cu Jennifer despre experienta sa ca actrita si producator executiv al serialului, pentru ca ei filmeaza pe cele doua coaste ale Americii. „Ea face un serial total diferit. E in Los Angeles, evident, filmeaza pentru serialul ei si se invarte acolo”, a spus actorul.

Cea mai amicala despartire

Starul a precizat, insa, ca tine legatura cu fosta lui sotie: „Ne cautam. Si cred ca amandoi avem experiente fabuloase lucrand cu Apple TV+. Este echilibrul perfect si ne stimuleaza creativitatea.”

Aniston si Theroux au lucrat impreuna in 2012, cand au jucat in „Wanderlust”. Ei au avut o relatie de patru ani, iar in 2015 s-au casatorit la Los Angeles, intr-o ceremonie secreta. Dupa nici trei ani, in februarie 2018, cuplul a anuntat ca s-a despartit cu o luna inainte, scrie Us Weekly.

„Aceasta decizie a fost mutuala si luata cu toata dragostea la sfarsitul anului trecut. Suntem doi prieteni foarte buni care au decis sa se desparta dar vor continua sa pastreze o prietenie fructuoasa”, au transmis cei doi actori in comunicatul prin care isi anuntau despartirea.

Justin a marturisit in septembrie 2018 ca a fost „cea mai amicala despartire” si ca nu au existat reactii dure intre ei. „A fost dureros doar pentru ca prietenia nu va mai fi la fel, ci doar una de zi cu zi. Dar prietenia se schimba, stiti, iar asta e ceva de care amandoi suntem foarte mandri”, a explicat el pentru ziarul The New York Times.

Jenn si Justin, cei mai buni prieteni

Aniston, care anterior a fost casatorita cu Brad Pitt, intre 2000 si 2005, si Theroux au ramas prieteni buni dupa divort si isi petrec uneori vacantele impreuna.

Jennifer Aniston: „Casniciile mele au fost un succes”

„Foarte foarte recunoscator pentru acesti prieteni si aceste seri #Faksegiving”, a scris Theroux pe Instragram, de Ziua Recunostintei, in 2019, langa o fotografie cu Jennifer Aniston, Courteney Cox, Jason Bateman, Will Arnett, Jimmy Kimmel si alti prieteni.

Luna trecuta, Theroux si Aniston au demonstrat din nou ca sunt foarte apropiati. De ziua ei, actorul a postat un mesaj pe Instagram Story: „la multi ani, @jenniferaniston”, a scris el, langa o fotografie alb-negru a fostei sotii.

Foto: Getty Images.