Kate Middleton isi creste copiii urmand principiile Printesei Diana

1
De Maria Constantin
11 nov. 2019

Ducesa de Cambridge urmeaza exemplul Printesei Diana: Kate nu doreste ca George, Charlotte si Louis sa creasca sub un „clopot de sticla“.

Desi copiii lor sunt mostenitori ai tronului Marii Britanii, fiind asadar privilegiati de cand s-au nascut, Kate Middleton si Printul William vor ca acestia sa aiba o copilarie cat mai normala posibil.

Ducesa de Cambridge a adoptat o strategie folosita de Printesa Diana si incearca sa-i creasca pe George, Charlotte si Louis in lumea reala. „Kate si-a dorit intotdeauna ca fiii ei sa traiasca in lumea reala. Ea si William nu vor ca ei sa traiasca intr-un clopot de sticla. Vor ca ei sa creasca avand aceleasi experiente precum ceilalti copii”, a spus o sursa pentru The Sun.

Printesa Diana a fost prima care a rupt traditia stricta a casei regale britanice, creascandu-si cei doi fii cat mai normal cu putinta. Cand William si Harry erau mici, Lady Di ii ducea din cand in cand sa manance la McDonald’s, la film si in parcurile de distractii, pentru ca ei sa aiba contact cu alti copii, scrie InStyle.

Kate, pe urmele Printesei Diana

Ducesa Kate doreste sa-si implice fiii in acelasi tip de activitati. „Kate stie cat de mult si-a iubit William mama. Ea ocolea protocolul si dorea ca William si Harry sa se inteleaga cu colegii lor si sa experimenteze normalitatea. Aceasta este stafeta pe care ea i-a dat-o lui Kate”, a mai spus sursa mentionata.

Kate Middleton si Printul William au postat 6 fotografii adorabile cu cei 3 copii

Kate a inceput deja sa aplice aceasta regula in cresterea copiilor sai, ducandu-i periodic in vizita la gradinile zoo, pe plaja sau implicandu-i in activitatile de pe langa Palatul Kensington. De exemplu, printul George il ajuta pe soferul lantului de supermarketuri Waitrose sa descarce alimentele pe care le livreaza la resedinta familiei, scrie InStyle.

In plus, ducesa are grija ca micutii sa nu petreaca prea mult timp folosind tabletele sau in fata televizorului si le limiteaza cantitatea de zahar pe care o consuma.

Foto: Getty Images.