Kristen Stewart va juca rolul Printesei Diana

1
De Maria Constantin
20 iun. 2020

Actrita va avea rolul principal intr-un nou film. Productia se va axa pe decizia Dianei de a pune capat mariajului cu Printul Charles.

„The Crown” nu va fi singura sansa de a o vedea curand pe Printesa Diana portretizata – Kristen Stewart o va interpreta pe Lady Di intr-un film viitor care se va concentra pe decizia sa de a incheia casnicia cu Printul Charles, anunta Deadline.

Sursa citata de InStyle dezvaluie ca filmul se va numi „Spencer”, iar actiunea se desfasoara in cele trei zile in care Diana si-a petrecut Craciunul la resedinta din Sandringham a Reginei Elisabeta a II-a, in anii ’90.

Filmul va intra in productie la inceputul anului viitor si va fi regizat de Pablo Larrain, cel care a semnat si pelicula „Jackie”, din 2016, in care Natalie Portman a interpretat-o pe Jacqueline Onassis Kennedy.

„Kristen este una dintre cele mai mari actrite acum”, a spus Larrain pentru Deadline. „Ca sa iasa bine, ai nevoie de ceva important in film, si anume de mister. Kristen poate fi in multe feluri si poate fi foarte misterioasa si foarte fragila, dar si foarte puternica, ceea ce noi avem nevoie. Combinatia dintre aceste elemente m-a facut sa ma gandesc la ea. Felul in care ea a raspuns la scenariu si modul in care se apropie de personaj – este foarte frumos sa-l urmaresti. Cred ca va face ceva uimitor si incitant in acelasi timp. Este o forta a naturii”, a mai spus el.

O femeie care decide sa nu mai fie regina

Pablo Larrain a vorbit si despre Lady Di: „Diana este o emblema atat de puternica, iar milioane si milioane de oameni, nu doar femei, ci foarte multi oameni din toata lumea au simtit empatie pentru ea, pentru viata ei. Am decis sa redam o poveste despre identitate si despre cum o femeie decide cumva sa nu mai fie regina. Este o femeie care, in povestea filmului, realizeaza ca vrea sa redevina femeia care era inainte de a-l intalni pe Charles.”

Povestea tragica (si adevarata) din spatele filmului „Seberg“, cu Kristen Stewart

In acest an, Netflix va lansa sezonul al patrulea al serialului „The Crown”, in care apare pentru prima oara Printesa Diana. Actorul Josh O’Connor, care il interpreteaza pe Printul Charles, a declarat pentru InStyle: „Mare parte din sezonul patru este despre Charles si Diana si ceea ce regizorul Peter Morgan reuseste atat de bine este ca spune povestea pe care nu o stim si trece dincolo de usile inchise.”

„Se simte ca o poveste noua si, in opinia mea, acesta va fi cel mai bun sezon”, a mai spus O’Connor.

Foto: Getty Images.