Regina Camilla are o relatie buna cu fostul sau sot: Andrew Parker Bowles va participa la incoronarea ei si a Regelui Charles

1
De Georgiana Dorobantu
26 apr. 2023

Camilla si-a invitat fostul sot, Andrew Parker Bowles, la incoronarea sa si a Regelui Charles.

Andrew Parker Bowles, fostul sot al Reginei Consoarta Camilla, va fi prezent la Catedrala Westminster Abbey pentru a asista la incoronarea Regelui Charles.

Potrivit Sunday Times, citat de Marca, fostul sot al Camillei se va afla in primele randuri la ceremonia de incoronare, ce va avea loc pe 6 mai.

Regina Consoarta Camilla a fost casatorita cu Andrew Parker Bowles timp de 22 de ani

Camilla si Parker Bowles, in varsta de 83 de ani, s-au casatorit in anul 1973 si au impreuna doi copii – Tom Parker Bowles si Laura Lopes. Regina Consoarta a fost casatorita cu Parker Bowles timp de 22 de ani, pana la divortul care a avut loc in anul 1995. Un an mai tarziu, el s-a casatorit cu Rosemary Pitman, care a murit de cancer in 2010.

Conditia care li s-a pus printului Harry si sotiei sale, Meghan Markle, pentru a participa la incoronarea regelui Charles al III-lea

Camilla s-a casatorit cu Charles in anul 2005, care era la acea vreme Print de Wales.

La ceremonia de incoronare vor fi prezenti si copiii Camillei si ai lui Andrew, precum si nepotii lor, care o vor insoti pe bunica lor in timpul procesiunii. Fiul lui Tom, Freddie, si fiii gemeni ai lui Laura, Gus si Louis, toti in varsta de 13 ani, vor tine trena robei pe care Camilla o va purta cu ocazia incoronarii.

Camilla si fostul sau sot pastreaza o relatie de prietenie, in ciuda scandalului de infidelitate dintre Charles si Diana, care a dus la despartirea lor, dar si a infidelitatii lui Parker Bowles.

„Se ocupa de multe aranjamente pentru ea. Iau pranzul impreuna tot timpul. El este mereu acolo. A fost intotdeauna si inca este un co-conspirator al Camillei”, a spus un apropiat al lui Bowles pentru The Sunday Times.

Reteta de quiche care se va servi la incoronarea Regelui Charles. O poti pregati si tu acasa, extrem de simplu

Una dintre prietenele Camillei, Marchiza de Lansdowe, a spus ca „toata lumea il iubeste pe Andrew” si ca este „fermecator, dar tot timpul se comporta necuviincios”.

„In ciuda tuturor dificultatilor, au pastrat o etica buna in familie. Ajuta in relatia cu copii si nepotii lor”, a mai adaugat aceasta, citata de The Independent.

Parker Bowles a avut numeroase aventuri amoroase de-a lungul casniciei cu Camilla, iar prietenii lor il descriu pe fostul ofiter de armata ca fiind „un pic necizelat” si „foarte obraznic”.

Cu toate acestea, el a pastrat o relatie de prietenie cu cativa membri ai familiei regale, inclusiv cu Printesa Anne, cu care a avut o scurta relatie amoroasa in tinerete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KEMBRICISTAN (@kembricistan)

De asemenea, el a participat la ambele nunti ale lui Charles – nunta cu Printesa Diana din iulie 1981, precum si la nunta lui Charles cu Camilla, din anul 2005, cand a fost insotit de sotia lui de la acea vreme.

Regele Charles i-a implorat pe William si Harry sa nu-i distruga ultimii ani de viata

In schimb, Sarah Ferguson, fosta sotie a Printului Andrew, fiul mijlociu al Reginei Elisabeta a II-a, a confirmat ca nu a fost invitata la eveniment, tocmai din cauza divortului de Andrew.

Ea a declarat in emisiunea Good Morning Britain ca nu se simte jignita si accepta faptul ca fiind divortata inseamna ca nu poate participa. De asemenea, a adaugat ca desi nu este prezenta la evenimentul oficial, poate fi prezenta pentru a celebra in privat alaturi de familia regala.

Foto: Instagram/The Royal Family