Mesajul emotionant al Printului Harry pentru Elton John: „Iti multumesc ca ai fost prietenul mamei mele”

1
De Georgiana Dorobantu
23 nov. 2022

Printul Harry si Meghan Markle i-au transmis urari de bine lui Elton John, care se afla in ultimul sau turneu, inainte de a se retrage din activitate.

„Buna, Elton. Am vrut doar sa te felicitam”, a spus Ducesa de Sussex intr-un mesaj video transmis inaintea concertului sustinut de starul britanic in Los Angeles.

Printul Harry a intervenit, adaugand „Felicitari!”. „Suntem foarte mandri de tine. Si suntem foarte recunoscatori ca te-am putut vedea in turneul tau de adio”, a continuat Meghan, potrivit Page Six.

Meghan Markle dezvaluie cum a ajutat-o Printul Harry in cel mai greu moment

Harry i-a multumit apoi lui Elton, in varsta de 75 de ani, pentru ca a „bucurat pe toata lumea decenii la rand”.

El i-a multumit si pentru faptul ca este un prieten al familiei sale, inclusiv al regretatei sale mame, Printesa Diana, precum si a celor doi copii ai sai si ai lui Meghan – Archie, de trei ani, si Lilibet, de un an.

„Iti multumesc ca ai fost prietenul mamei mele, iti multumesc ca esti prietenul nostru”, a declarat Harry.

„Iti multumesc ca esti prieten cu copiii nostri si multumesc ca ai bucurat oamenii din intreaga lume”, a mai spus Ducele de Sussex.

Desi Elton John se afla in turneul de retragere din cariera muzicala, Harry a adaugat „acesta nu va fi ultimul tau concert”. „Te iubim si felicitari pentru o cariera incredibila”, a continut Harry.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

De-a lungul anilor, Meghan si Harry au avut o relatie stransa de prietenie cu artistul detinator a cinci premii Grammy.

Nu doar ca il stie pe Harry de cand acesta s-a nascut, datorita relatiei apropiate de prietenie cu Printesa Diana, dar starul a si cantat la nunta din anul 2018 a cuplului, care a avut loc la Castelul Winsdor. Ducii de Sussex au petrecut o vacanta in anul 2019 in locuinta din sudul Frantei a cantaretului.

Printesa Diana si Sir Elton John s-au cunoscut in anul 1981

Printesa Diana si Sir Elton John s-au cunoscut in anul 1981, la petrecerea aniversara a Printului Andrew, ce a avut loc la Castelul Windsor. „Era binecuvantata cu un incredibil simt social, o abilitate de a putea vorbi cu oricine si de a se comporta ca si cum ar fi fost un om de rand”, a scris Elton in volumul sau de memorii, „Me, Sir Elton”, citat de tatler.com.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

Documentarul lui Harry si Meghan va fi lansat in decembrie, desi ducii de Sussex s-au razgandit si vor sa il amane

Lupta impotriva stereotipurilor legate de HIV si SIDA i-a apropiat cel mai mult, dar a fost si motivul pentru care cei doi prieteni nu si-au vorbit timp de cateva luni. Diana a renuntat in ultimul moment sa scrie prefata unei carti publicate de Gianni Versace, care avea rolul de a strange fonduri pentru Fundatia Aids.

Elton John a interpretat piesa „Candle in the Wind” la inmormantarea Printesei Diana

Elton John a scris in cartea sa ca a crezut ca „Palatului Buckingham nu i-a placut ideea ca un membru al Familiei Regale sa aiba de-a face cu o carte in care apar fotografii cu barbati goi, cu prosoape in jurul taliei”. Cei doi si-au refacut relatia de prietenie la inmormantarea lui Gianni Versace, prietenul lor comun, cu numai cateva saptamani inainte ca Diana sa-si piarda viata in mod tragic, in accidentul de masina din Paris.

Familia regala este ingrijorata de biografia printului Harry: „Este o bomba cu ceas”

„Gianni Versace fusese ucis, iar Diana m-a sunat si ne-am impacat. Si sase saptamani mai tarziu, sunt in aceeasi casa, iar ea murise. A fost o vara de neinchipuit. Nu imi venea sa cred ce se intampla”, a dezvaluit starul intr-un interviu din anul 2018.

Elton John a interpretat piesa „Candle in the Wind” la inmormantarea Printesei Diana. Artistul britanic a modificat versurile melodiei lansate in anul 1973 pentru a-i aduce un omagiu bunei sale prietene.

Foto: depositphotos.com; Instagram/Elton John