Motivul pentru care Shakira si iubitul ei, Gerard Piqué, nu isi fac planuri de nunta

1
De Maria Constantin
4 feb. 2020

Cantareata columbiana si fotbalistul spaniol au doi copii si sunt fericiti, dar inca nu se gandesc la casatorie.

Cu o cariera de trei decenii, culminand cu recitalul apreciat pe care l-a sustinut, duminica noapte, la Super Bowl 2020, alaturi de Jennifer Lopez, Shakira continua sa straluceasca pe scena industriei muzicale.

Relatia cu partenerul ei, Gerard Piqué, ii ofera, insa, cele mai mari satisfactii. Cei doi isi cresc copiii si se sustin reciproc, insa pana acum nu au facut pasul cel mare – casatoria.

Inainte de a-l cunoaste pe fotbalistul clubului catalan FC Barcelona, artista a avut o relatie de 11 ani cu avocatul argentinian Antonio de la Rúa, de care s-a despartit in august 2010.

Tipul dragut din clipul Shakirei

Shakira si Piqué s-au cunoscut in primavara acelui an, insa au fost vazuti impreuna abia dupa cateva luni, noteaza Good Housekeeping.

Iubitorii fotbalului isi vor aminti mereu piesa „Waka Waka (This Time for Africa)”, imnul oficial al Campionatului Mondial din 2010, melodie interpretata de cantareata columbiana. In videoclipul piesei apar mai multi fotbalisti de top, printre care se numara si Piqué.

„Nu eram o iubitoare a fotbalului, asa ca nu stiam cine este”, a povestit Shakira, in emisiunea 60 Minutes, despre inceputul relatiei sale cu Piqué. „Dar cand am vazut clipul mi-am zis ‘Hmm. Tipul asta e dragut’. Si apoi cineva ne-a facut cunostinta”, a continuat ea.

Shakira a vorbit deschis despre relatia cu Pique: „Mi-a spus ca nu-si doreste un viitor cu o femeie nefericita”

Shakira a confirmat oficial relatia cu Piqué in 2011, printr-un mesaj publicat pe Facebook.

In ianuarie 2013, vedeta a nascut primul lor copil, un baiat care poarta numele Milan Piqué Mebarak. „Numele Milan inseamna drag, iubire si gratie in slava. In Imperiul Roman, insemna dornic si laborios; iar in sanscrita, unire. Ca si tatal lui, Milan a devenit la nastere membru al FC Barcelona”, a scris artista pe site-ul ei.

Doi ani mai tarziu, Shakira si Piqué au devenit din nou parintii unui baietel, Sasha Piqué Mebarak, nascut pe 29 ianuarie 2015.

 

View this post on Instagram

 

Sasha out for a stroll! / Sasha de paseo! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

De ce nu au planuri de nunta

Desi sunt impreuna de noua ani, iar fanii asteapta momentul de mult timp, Shakira si Piqué nu au inca planuri de casatorie. „Avem deja ceea ce este important. Avem o relatie, iubirea pentru celalalt si un copil”, a spus ea pentru Glamour inainte de nasterea celui de-al doilea fiu.

„Cred ca aceste aspecte ale relatiei noastre sunt deja stabilite, iar casatoria nu le va schimba. Dar daca ma voi casatori vreodata, el este alesul”, a adaugat artista.

Foto: Getty Images.