Printul William si Kate au marcat implinirea a 12 ani de casnicie cu o fotografie neobisnuita. Detalii mai putin cunoscute despre relatia celor doi

1

Printul si Printesa de Wales au postat online o fotografie pentru a marca cea de-a 12-a aniversare a nuntii lor.

Fotografia ii arata pe cei doi pe biciclete in Norfolk, pe o vreme insorita. Imaginea a fost surprinsa anul trecut.

Aceasta a fost postata pe conturile oficiale de Twitter si de Instagram ale cuplului, cu o descriere simpla: „12 ani” si un emoji in forma de inima.

Printul William si Kate au aniversat 12 ani de casnicie

Joi si vineri, cei doi si-au petrecut aniversarea in Tara Galilor. Acolo au facut catarari si rapel de pe o stanca, au mancat pizza si au vizitat Aberfan Memorial Garden.

Cuplul s-a casatorit la Westminster Abbey pe 29 aprilie 2011, dupa o relatie de opt ani.

Au marcat momentul printr-o fotografie inedita pe care au publicat-o pe retelele de socializare.

Lucruri mai putin cunoscute despre relatia dintre Printul William si Kate

Kate a fost prietena lui William inainte sa devina iubita lui. Cei doi s-au cunoscut in timpul studiilor la Universitatea St. Andrews din Scotia si au inceput sa se intalneasca ca prieteni inainte sa inceapa sa aiba o relatie romantica.

Kate Middleton a trebuit sa faca un test de fertilitate inainte de a se casatori cu Printul William

William a cerut-o pe Kate in casatorie intr-un loc special, in timpul unei vacante in Kenya, la baza unui munte numit Rutundu. Acest loc a fost ales special deoarece acolo William a petrecut o vacanta impreuna cu familia sa in copilarie si a vrut sa impartaseasca acest moment special cu Kate.

Kate a fost implicata activ in organizarea nuntii lor, in 2011, inclusiv in alegerea rochiei de mireasa, meniului si muzicii.

Kate a fost primul membru al familiei regale care a obtinut o diploma universitara. Printesa de Wales a absolvit cu onoruri in istoria artei la Universitatea St. Andrews in 2005, fiind primul membru al familiei regale care a obtinut o diploma universitara.

Kate a facut voluntariat inainte sa devina Ducesa de Cambridge. Inainte sa se casatoreasca cu William, Kate a lucrat ca voluntar la o organizatie de caritate pentru copii numita Starlight Children’s Foundation.

William si Kate au o relatie solida si armonioasa si au fost descrisi ca fiind „mana in mana” si „uniti in toate”.

Printesa Charlotte a implinit 8 ani

La doua zile dupa aniversarea de casatorie a parintilor sai, Printesa Charlotte a implinit 8 ani. Familia Regala a marcat momentul printr-o fotografie publicata pe retelele de socializare. Kate, printesa de Wales, a facut fotografia in Windsor in weekend si o prezinta pe fiica ei, cea de-a treia in linia de succesiune la tron, zambind si relaxata.

Cum a incalcat Kate Middleton traditia familiei regale prin felul in care isi creste copiii

Pe 23 aprilie, Printul Louis a fost sarbatoritul Casei Regale, pentru ca a implinit 5 ani. Printul William si Kate au postat si de aceasta data o imagine surprinsa in intimitatea lor, cu Printul asezat intr-o roaba, razand catre mama sa. Kate si William au facut un obicei din a marca aniversarile speciale prin imagini neobisnuite.

Kate Middleton a publicat o fotografie induiosatoare cu George, Charlotte si Louis. Ce rol vor avea copiii Printului William la incoronarea regelui Charles

Familia Regala se pregateste pentru incoronarea regelui, care va avea loc pe 6 mai 2023. Charlotte si fratii ei urmeaza sa participe la procesiunea de la Westminster Abbey. Printul George este unul dintre cei opt Paji de Onoare care il vor insoti pe rege. Apoi, ceilalti doi copii sunt asteptati sa apara la balconul Palatului Buckingham alaturi de ceilalti membri ai familiei.

Foto: Instagram/@princeandprincessofwales