Femeia Varsator

Femeia Varsator poate fi foarte incapatanata, excentrica, temperamentala, cinica si pragmatica, dar, cu toate acestea, are si foarte multe calitati. Are un caracter aparte, adora discutiile intelectuale si se gandeste foarte mult la viitor. 

Potrivit elitedaily.com, sunt opt motive pentru care femeia Varsator este partenera perfecta. Chiar daca pare greu de crezut, aceasta nativa are toate calitatile necesare pentru a avea o relatie pe termen lung.

8 motive pentru care femeia Varsator este partenera perfecta

1. Este independenta

Femeia Varsator nu are nevoie de un barbat in viata sa, dar si-l doreste! Se simte foarte bine in pielea ei, este foarte increzatoare in fortele proprii si se descurca foarte bine de una singura. Ea se implica intr-o relatie doar atunci cand a intalnit barbatul perfect pentru ea. Nimeni nu are privilegiul sa-i invadeze spatiul personal, asa ca acel barbat trebuie sa fie cu totul deosebit.

2. Este fara prejudecati si (mai ales) impartiala

Aceasta nativa are o gandire profunda, are capacitatea sa vada dincolo de aparente si poate vedea fiecare latura a situatiei in care se afla. Se descurca foarte bine in momente de stres si intotdeauna ia deciziile cele mai bune.

3. Este incapatanata

Incapatanarea nu poate fi vazuta drept o calitate neaparat, mai ales intr-o relatie, dar aceasta nativa nu renunta niciodata la ceea ce isi doreste si nici nu obisnuieste sa isi ceara iertare daca considera ca nu a gresit cu nimic fata de patenerul sau. Din momentul in care femeia Varsator a decis sa fie alaturi de un barbat, ea face tot posibilul ca lui sa-i fie bine si sa nu-i lipseasca nimic.

4. Are nevoie de timp doar pentru ea

Momentele de singuratate sunt vitale pentru ea. Aceasta nativa are nevoie de timp doar pentru ea, indiferent daca este vorba de o ora pe zi sau cateva zile. In acest fel, ea va reusi sa se dedice mai bine vietii de cuplu si va aprecia mai mult momentele petrecute in doi.

5. Nimic nu este plictisitor cu ea

Nativa acestei zodii adora sa isi surprinda partenerul de cuplu. Elementul-surpriza este ceea ce o caracterizeaza, iar imaginatia sa nu cunoaste limite. Este deschisa la experiente noi, nimic nu este plictisitor cu ea si te poti astepta oricand la ceva nou din partea ei.

6. Este loiala

Chiar daca Varsatorii sunt recunoscuti pentru spiritul lor libertin, nativa acestei zodii este foarte loiala. Se dedica unui singur barbat si niciodata nu se gandeste sa il insele. Se implica in proportie de 99% intr-o relatie, iar procentul de 1% are legatura cu elementul-surpriza care o caracterizeaza.

7. Este in mod constant in cautarea intelepciunii

Nativa acestei zodii adora conversatiile inteligente, este in mod constant in cautarea intelepciunii si din acest motiv isi doreste un barbat inteligent in viata sa. Isi incurajeaza partenerul la orice pas si se asigura ca acesta evolueaza in relatia cu ea.

8. Se gandeste la viitor

Femeia nascuta in zodia Varsator se gandeste mereu la viitor, isi face fel si fel de scenarii si isi imagineaza cum va fi. Orice relatie esuata este doar o oportunitate pentru a invata cum sa se comporte in relatiile viitoare. Se gandeste foarte des la viitorul pe care il va avea alaturi de barbatul pe care il iubeste, dar are si cateva momente in care este lipsita de sentimente.

In general, femeia nascuta in zodia Varsator are destul de multe puncte slabe, care pot umbri punctele forte. Cu toate acestea, femeia nascuta in zodia Varsator iubeste cu pasiune si din acest motiv este considerata a fi partenera perfecta. Experienta alaturi de ea este una distractiva si plina de aventura. Imbratiseaza diferentele dintre ea si partenerul sau si il va incuraja la fiecare pas.

Acum, daca te-ai lamurit de ce femeia nascuta in zodia Varsator este partenera perfecta, iata si 8 motive pentru care barbatul Varsator este cea mai complexa zodie!

Daca vrei sa afli informatii si despre alte zodii, da like paginii noastre de Facebook si le vei afla!

Foto: Guliver