aventura de o vara cuplu munte

Aventura de o vara se apropie de final si nu stii cum sa ii pui punct. Afla cum sa o faci sa nu fie dureros pentru niciunul dintre voi.

Soare, nisip, mare si o aventura de o vara. Ai fost in vacanta la o prietena care locuieste in strainatate si ti-ai petrecut acolo zilele de vara? Sau ai cunoscut in tara un barbat care a venit doar sa isi vada parintii pe durata anotimpului cald si se intoarce in curand in tara unde lucreaza? In oricare dintre aceste situatii te-ai regasi, e evident ca ai avut o aventura de o vara.

De ce e magica aventura de o vara?

Aventurile de o vara incep cu un simplu flirt. Apoi stai de vorba si afli ca nu poate fi vorba de mai mult de cateva saptamani petrecute impreuna. Aventura de o vara e frumoasa pentru ca se bazeaza pe sinceritate – nu aveti de ce sa va ascundeti lucruri atat timp cat oricum nu va fi mai mult intre voi – si pentru ca, desi e scurta, reusiti a faceti in doar trei luni toate nebuniile pe care le-ati visat si nu ati reusit sa le faceti in fostele voastre relatii.

De aceea, sa termini o aventura de o vara poate fi greu. Atunci cand incepi o aventura de o vara, tine cont de cateva lucruri: ca se termina si ca cel mai important este sa traiesti momentul, fara sa iti faci planuri pentru un viitor prea indepartat, scrie Superheroyou.com.

Daca ai inceput aceasta scurta relatie cu sinceritate, la fel trebuie sa o si termini. Chiar daca v-ati simtit foarte bine, momentul despartirii se apropie si trebuie sa il depasesti.

Cum sa iesi dintr-o aventura de o vara

1. Petreceti mai putin timp impreuna

Cu cat se apropie toamna, cu atat trebuie sa petreci mai putin timp impreuna cu partenerul tau de vara asta. In felul acesta o sa va fie mai clar ca despartirea este ceva real si veti gasi, fiecare, activitati separate, care sa va ocupe timpul.

2. Nu va faceti planuri de viitor

Chiar daca el vorbeste despre o vizita viitoare, careia ii spune amicala, planurile de viitor nu fac decat sa construiasca in mintile voastre ideea de… viitor. Asa ca, daca propune asa ceva, spune-i sincer ca nu ai nici cea mai vaga idee ce vei face anul urmator si ca nu ii poti promite nimic de pe-acum.

3. Nu promiteti ca o sa vorbiti la telefon

Chiar daca locuieste in celalalt capat al tarii sau in celalalt capat al lumii, daca veti continua sa vorbiti la telefon veti avea senzatia ca o sa va revedeti.

4. Trebuie sa stii cand e momentul sa se termine

O aventura de o vara trebuie sa se termine cand unul din voi pleaca. Nici mai devreme, nici mai tarziu. Asta inseamna ca nu are rost sa nu va mai vedeti cu o saptamana inainte, pentru ca ideea ca el inca este aproape te va frustra. Poate o sa il mai cauti chiar daca ati stabilit ca s-a terminat. De asemenea, ea nu trebuie sa se prelungeasca – prin email sau telefon – inca doua saptamani dupa ce nu mai sunteti in acelasi loc. Asuma-ti terminarea relatiei atunci cand e momentul.

5. Fii sincera!

Nu minti in legatura cu motivele despartirii. E pentru ca s-a terminat vara si vrei sa fii mai linistita? Pentru ca in tara ta speri sa il cuceresti pe cel mai bun prieten? Pentru ca el pleaca si te temi ca isi va gasi pe altcineva? Pentru ca pur si simplu nu vrei o relatie pe termen lung? Discutati totul deschis. E mult mai simplu.

Uneori insa, o aventura de o vara se poate transforma in ceva mai mult. E posibil sa nu reusiti sa renuntati unul la altul si conexiunea dintre voi sa fie atat de puternica incat tot ce ati stabilit la inceput sa devina inutil. In cazul acesta, nu exista niciun motiv sa nu incercati o relatie la distanta. Poate ca peste cateva luni o sa va mutati in aceeasi tara, cine stie?

Acum, ca stii cum sa inchei o aventura de o vara, afla si 8 trucuri care salveaza o relatie la distanta.