Nu iti accepta aceste 3 lucruri. Nu te merita!

Toata lumea vorbeste despre cum este mai bine sa fii intr-o relatie, despre ce inseamna sa iubesti cu adevarat sau despre compromisurile pe care trebuie sa le faci atunci cand alegi sa-ti imparti viata cu altcineva. Teorii, teorii, teorii! Potrivit yourtango.com, sunt trei lucruri importante pe care iubitul tau trebuie sa le accepte la tine – daca nu o face, atunci chiar se poate spune ca nu te merita. 

Desigur, o relatie presupune sa faci unele compromisuri, iar “reteta” fericirii in cuplu nu este o regula general valabila. Lucrurile difera de la o relatie la alta, dar important este sa gasesti un echilibru. Trebuie sa te gandesti la lucrurile care sunt cu adevarat importante pentru tine, pentru ca iubitul tau trebuie sa le accepte. Altfel nu te merita!

Nu iti accepta aceste 3 lucruri? Nu te merita!

1. Ai alte teluri decat el

Desigur, atunci cand esti intr-o relatie, este important sa actionati in echipa. Dar, cu toate acestea, iubitul tau trebuie sa accepte faptul ca aveti dorinte, vise, scopuri separate. De exemplu, daca vrei sa urmezi un curs de dezvoltare personala, sa iti cumperi un gadget nou, sa pleci intr-o calatorie singura sau sa faci orice alt lucru care iti place, iubitul tau trebuie sa fie de acord si sa nu incerce sa isi impuna parerea in fata ta. In orice relatie, este important sa se puna accent pe comunicare si intelegere, asa ca, desi viata voastra s-a schimbat complet din momentul in care ati ales sa porniti impreuna pe acelasi drum, vor fi momente in care fiecare dintre voi va avea nevoie sa faca unele lucruri diferit.

2. Nu vrei sa te schimbi dupa “tiparul” lui

Ati decis sa formati un cuplu pentru ca v-au atras toate acele diferente care exista intre voi. In cazul acesta, de ce iubitul tau ar simti nevoia sa te schimbe? Indiferent ce loc de munca ai, ce stil vestimentar ai sau ce activitati desfasori in timpul liber, iubitul tau trebuie sa te accepte asa cum esti. In fond, toate acestea lucruri le-a observat din momentul in care ati inceput sa va vedeti, asa ca nu trebuie sa-ti impuna unele lucruri sau sa-ti ceara sa faci ceva diferit. Daca ai o parere foarte buna despre tine, iubitul tau trebuie sa fie mandru si sa te aprecieze pentru ceea ce esti. Mai mult decat atat, daca el nu accepta unele lucruri la tine, este posibil ca problema sa fie la el, nu la tine. Adica, este posibil ca iubitul tau sa aiba unele frustrari si sa incerce sa te schimbe pe tine in speranta ca va reusi sa isi dea seama ce isi doreste cu adevarat.

3. Ai foarte multi prieteni

Este important sa ai o viata sociala activa, pentru ca te ajuta sa te definesti ca persoana, sa te simti mai bine si sa te descoperi, asa ca iubitul tau nu ar trebui sa fie deranjat de faptul ca ai prieteni pe care el nu-i cunoaste, ca iesi cu fetele in oras sau ca obisnuiesti sa iesi in locuri unde lui nu-i place. In fond, prietenii tai au fost in viata ta inainte sa ai o relatie, asa ca este important sa nu-i neglijezi. Iubitul tau trebuie sa inteleaga si sa accepte faptul ca ai nevoie sa fii si in preajma altor persoane. Episoadele de gelozie nu trebuie sa isi faca loc in relatia voastra.

Iata si un articol despre ce isi doreste orice barbat intr-o relatie. 4 lucruri adevarate!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver