ce gandesc barbatii despre iubire

Ce gandesc barbatii despre iubire – vei afla astazi tocmai de la un barbat! Un barbat care si-a scris amintirile pe Elite Daily. Un barbat care vorbeste despre o femeie pe care o iubit-o, dar pe care a considerat-o prietena. Un barbat care regreta ca a presupus ca ea va fi mereu acolo.

De altfel e povestea clasica. Toti suntem vinovati de aceasta greseala. Toti credem ca orice am face, ei sau ele vor fi acolo.

De multe ori si femeile, si barbatii aleg relatii de cuplu toxice. Gelozie, nevoie de control, narcisism, posesivitate. Fetele rele si barbatii rai sunt mai atragatori fata de oamenii calmi, ce ti-ar putea aduce fericirea in viata ta.

Si totusi, azi vei afla ce gandesc barbatii despre iubire. Barbatii cu exprienta de viata. Barbatii maturi. Barbatii care sunt gata sa se aseze la casa lor. Iata cum trasnformi prietenia in dragoste!

Ce gandesc barbatii despre iubire

  • Barbatii maturi regreta cand au pierdut o femeie ce le aducea bucurie in viata.
  • Barbatii regreta ca nu au fost maturi indeajuns sau pregatiti mintal, emotional sau financiar sa fie cu o femeie adevarata.
  • Barbatii maturi regreta femeia aceea cu care erau prieteni, care isi dorea mai mult, o relatie de cuplu pe termen lung. Femeia aceea pe care ei au lasat-o sa plece, sa-si gaseasca fericirea alaturi de un barbat pregatit.
  • Ce gandesc barbatii despre iubire? Cand femeia ce s-a saturat sa astepte rabdatoare pe tusa, cand femeia ce le era prietena, dorindu-si mai mult si vazandu-le pe celelalte alaturi de tine, a plecat catre noi orizonturi, abia atunci barbatii regreta ca ea a plecat.
  • Barbatii regreta ca zambetul femeii pierdute in defavoarea altuia e rezultatul fericirii alaturi de acel barbat.
  • Barbatii ce au pierdut o femeie apropiata o regreta. Regreta ca in locul ei au ales femei ce aveau chef doar de iubiri trecatoare. Iata ce gandesc barbatii despre iubire!
  • Barbatii ce au iubit o femeie, desi au crezut ca va fi acolo indiferent de alegerile lui, ii doresc femeii pierdute fericire, desi o regreta.
  • De multe ori e greu sa tranformi prietenia in iubire. Uneori e la indemana. Insa, iata ce gandesc barbatii despre iubire. Despre iubirea pierduta. Despre sansa ratata. Desi maturi, ei spera ca lucrurile intre ea si noul iubit sa nu functioneze si sa se intoarca in zona ei de confort. Toata lumea isi doreste o a doua sansa.

Citeste si: Ce considera barbatii sexy la femei. Aspectul fizic nu ocupa locul intai!

Foto: Gulliver