ce trebuie sa afli de la el la intalnire cuplu fericit

Ai cunoscut pe cineva si deja ati iesit la cateva intalniri? Iata ce trebuie sa afli despre el inca de la primele intalniri daca vrei o relatie serioasa! Nu a spus nimeni ca este usor sa faci acest pas, dar cel mai sanatos pentru tine este sa stii la ce sa te astepti din partea lui.

O relatie serioasa insemna implicare, iar in mod sigur iti doresti un barbat care sa te trateze frumos si care sa te respecte. Cheia pentru o relatie fericita este sa afli tot ce trebuie sa afli despre el inca de la primele intalniri, pentru ca in acest fel vei stii daca el este barbatul potrivit pentru tine.

Toate aceste intrebari te vor ajuta sa intelegi ce inseamna o relatie serioasa pentru el si cat de mult isi doreste acest lucru.

Ce trebuie sa afli despre el daca vrei o relatie mai serioasa

1. “In ce directie crezi ca se indreapta relatia noastra?”

Daca sunteti pe punctul de a forma un cuplu cu adevarat, trebuie sa intelegi cat este el de serios in aceasta privinta. Nu trebuie sa-i spui ca te gandesti la casatorie si nu trebuie sa-l faci sa creada ca esti dependenta de o relatie, ci trebuie doar sa-i sugerezi ca ti-ar placea ca relatia voastra sa aiba un viitor. Lasa-l pe el sa spuna cum vede ca va evolua relatia voastra.

2. “Ce planuri ai pentru urmatorii zece ani?”

Daca consideri ca este o intrebare prea deplasata, il poti intreba ce vrea sa faca in urmatorii cinci ani sau ce planuri de viitor are. Nu trebuie sa il intrebi in mod special de relatia voastra, lasa-l pe el sa povesteasca ce vrea sa faca si afla daca te include si pe tine in planurile sale. Mai mult, poti afla daca aveti aceleasi planuri si daca ganditi la fel. Toate aceste detalii te ajuta sa iti dai seama daca vei reusi sa ai o relatie serioasa cu el.

3. “Cat de mult tii la mine?”

Ar trebui sa stii deja raspunsul la aceasta intrebare, dar nu este nimic rau daca vrei sa afli de la el. Sfatul cel mai bun este sa incerci sa afli intr-un mod indirect, pentru ca in acest fel vei obtine un raspuns sincer de la el. Analizeaza-i gesturile, fii atenta cum se comporta in discutiile cu tine si astfel vei reusi sa iti dai seama cat de mult tine la tine.

4. “Esti pregatit pentru o relatie serioasa?”

Daca nu este pregatit pentru o relatie serioasa, nimic nu va merge bine intre voi. Barbatii stiu foarte bine ce isi doresc de la viata. Intreaba-l daca este pregatit pentru o relatie serioasa, apoi poti sa iei o decizie in privinta lui. In plus, ar trebui sa iti dai seama si de la primele intalniri care sunt intentiile sale. Gesturile lui pot spune multe despre ceea ce isi doreste de la tine sau de la relatia pe care o aveti in momentul de fata.

Iti doresti o relatie serioasa? Iata pana cand este bine sa amani sexul!

Foto: Guliver