Ce vor femeile la 50 de ani

Reprezentantele sexului frumos isi schimba mult preferintele odata ce inainteaza in varsta. Nu mai este atat de complicat sa afli ce vor femeile la 50 de ani, pentru ca acum sunt mai deschise in ceea ce priveste comunicarea in cuplu.

La aceasta etate, femeile nu isi vor mai ascunde sentimentele pentru un barbat si nici nu vor mai astepta ca acesta sa le vaneze luni in sir, ci ii vor spune exact ce asteptari au de la el.

Editorii zoosk.com au facut o lista cu cele mai apreciate trasaturi ale barbatilor in randul femeilor care au 50 de ani. Iata care sunt acestea!

Ce vor femeile la 50 de ani: barbatul perfect in viziunea lor

Daca tii cont de ce vor femeile la 50 de ani, poate ca vei sti pe ce drum sentimental sa mergi acum cu incredere, astfel incat sa fii fericita la varsta respectiva pentru ca ai facut cea mai buna alegere.

Asadar, iata trasaturile la care ar trebui sa fii atenta atunci cand iti daruiesti inima unui barbat. Femeile de 50 de ani au gustat deja din cupa dezamagirilor amoroase si stiu de ce tip de barbat ar trebui sa se fereasca si pe care sa il primeasca in sufletul lor pe covorul rosu.

  1. Onestitate

Ce vor femeile la 50 de ani de la un barbat? In primul rand, sa fie onest cu ele. Nu mai vor sa fie mintite frumos si nici nu mai au rabdare sa faca anchete pentru a afla daca le este fidel ori nu.

  1. Maniere alese

Intre noi fie vorba, trebuie sa recunoastem ca nu este tocmai floare la ureche sa gasesti in jur un barbat manierat, un adevarat gentleman, care sa te faca sa te simti speciala. Femeile de 50 de ani pun la loc de cinste un astfel de caracter, asa ca nu mai lasa pe oricine sa intre in viata lor. Daca nu se simt respectate, nu vor inchide ochii si nici gura, ci isi vor exprima frustrarile fata de cel langa care nu se simt confortabil.

  1. Afectiune

Ce vor femeile la 50 de ani nu mai are atat de mult legatura cu iubirea intensa si cu pasiunea mistuitoare, ci mai degraba cu afectiunea. Isi doresc langa ele un barbat cald si atent la nevoile lor. Au nevoie de un partener cu care sa poata vorbi despre orice si cu care sa simta ca sunt pe aceeasi lungime de unda.

  1. Simtul umorului

Un simt al umorului dezvoltat nu este apreciat doar de catre femeile de 20 ori de 30 de ani, ci si de cele care au in jur de 50 de ani. Un barbat care sa iti aduca zambetul pe buze nu se demodeaza la nicio varsta.

  1. Seriozitate

Alta caracteristica valoroasa in ochii femeilor de 50 de ani este seriozitatea. Acum sunt suficient de intelepte cat sa isi dea seama de intentiile pe care le are un barbat in privinta lor. Nu mai au nici rabdarea, nici timpul necesar pentru a se implica in jocuri fara sens. Barbatul care le face curte va trebui sa le demonstreze ca propunerile lui sunt serioase si ca au efecte pe termen lung.

Citeste si: Ce vor femeile la 30 de ani?

FOTO: Guliver