cum faci sex ca sa consumi calorii

Cum faci sex ca sa consumi calorii? Pare o exagerare? Ei bine, nu! Afla ca exista pozitii sexuale in care iti intaresti muschii si flexbilitatea asa incat antrenamentul sportiv de la sala de fitness poate sa fie cu succes (si placere) inlocuit.

Am descoperit cum faci sex ca sa consumi calorii pe Shape si iti povestim mai jos, cu lux de detalii, exact ce ai de facut pentru un corp tonifiat… in pat!

Pulsul creste, pielea se infierbanta, mintea se relaxeaza. Si nu doar atunci cand esti la sala de sport. Sexul are aceste efecte! Si da, sexul te poate ajuta sa slabesti.

Cum faci sex ca sa consumi calorii? Citeste mai jos!

  • Fa incalzirea!

Sexul creste pulsul. Si mai mult decat atat, sexul creste circulatia sangelui catre muschi si articulatii. Asta inseamna ca sexul poate fi ca pilates! Iti imbunatatesti flexibilitatea si tineretea musculaturii, ligamentelor si articulatiilor.

Asta inseamna ca oricand vei face (si altfel de) sport, corpul tau va deveni mai usor tonifiat, vei fi mai puternica si vei avea rezultate mai bune. Iata deci cum faci sex ca sa consumi calorii!

  • Fa “sport” mai mult!

Atunci cand ai orgasm, se activeaza o zona din creier ce te ajuta sa anihilezi durerea pentru 24 de ore. Ai putea spune ca sexul are rol antiinflamator. Si daca ai toleranta crescuta la durere, stim sigur ca poti sa mai faci cateva repetari la sala sau sa ridici greutati mai mari.

  • Cosumul caloric de dupa este puternic

Cum faci sex ca sa consumi calorii? Ei bine, dupa sex, consumul caloric este amplificat. Si mai mult! Nu doar caloriile consumate cresc! Ci si nivelul tau de fericire, intrucat in timpul actului sexual se secreta hormonii fericirii.

Sexul te face mai increzator in propria persoana si te face mai puternic, mai independent si stabil emotional.

  • Te vei simti implinita

Atunci cand faci sex se secreta oxitocina, hormonul in legatura cu un somn mai bun. Asa ca organismul se recupereaza mai rapid. Asa ca ai nevoie de mai multa activitate la sala si ceva mai tarziu in dormitor. Iata cum faci sex ca sa consumi calorii!

Citeste si: Tehnici sexuale tantrice pentru o viata sexuala implinita

Foto: Guliver