Vrei sa ai succes pe plan sentimental? Afla ce persoana te atrage

Indiferent ce personalitate ai – de tip A sau B – daca vrei sa ai succes pe plan sentimental, este bine sa tii cont de cateva lucruri simple, scrie lovepanky.com. 

Sunt multe conceptii gresite despre aceste tipuri de personalitate. In timp ce unii oameni sunt de parere ca anumite trasaturi reprezinta o calitate, altii considera ca reprezinta un defect. Oamenii care au o personalitate de tip A sunt considerati optimisti, organizati si ambitiosi, in timp ce oamenii care au o personalitate de tip B sunt considerati ca fiind la polul opus. In ambele cazuri, daca vrei sa ai succes pe plan sentimental, este bine sa stii totul despre aceste tipuri de personalitate.

Ce trebuie sa stii despre tipurile de personalitate daca vrei sa ai succes pe plan sentimental

Cand vine vorba despre dragoste si relatii, nu are importanta pe cine preferi sau daca barbatul pe care il alegi are o personalitate de tip A sau B. Important este sa iti asculti intuitia si sa alegi pe cineva care ti se potriveste.

Ce trebuie sa stii despre oamenii care au personalitate de tip A

1. Sunt ambitiosi

Acest lucru inseamna ca au tendinta sa-si puna cariera pe primul plan, asa ca relatia ar avea de suferit. Este important sa te gandesti ce este mai bine pentru tine si sa-ti pui prioritatile pe primul plan. Daca vrei sa ai parte de o dragoste ca in filme, este indicat sa inclini catre personalitatea de tip A.

2. Sunt foarte bine organizati

Acest lucru inseamna ca isi doresc ca totul sa fie perfect, sunt atenti la toate detaliile si isi urmaresc obiectivele. Desi relatia ar putea avea de suferit, exista posibilitatea ca acesti oameni sa te surprinda si sa faca foarte multe lucruri spontane.

3. Sunt constienti de modul in care sunt perceputi

Oamenii care au o personalitate de tip A sunt constienti de modul in care sunt perceputi, dar acest lucru nu poate fi catalogat ca fiind bun sau rau. Daca nu consideri ca acest lucru este foarte important, nu vei avea motive sa iti faci griji. Acesti oameni sunt dispusi sa faca unele compromisuri si pun pret pe ceea ce simt alte persoane pentru ei.

4. Le lipseste rabdarea

Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ai mai multa rabdare in relatia cu ei, dar este posibil ca acesti oameni sa fie capabili sa ia decizii mult mai repede decat tine. Ar putea fi o problema pentru relatie daca ai tendinta sa intarzii sau sa amani unele lucruri in ultimul moment.

5. Au tendinta sa devina irascibili

Oamenii care au o personalitate de tip A au o toleranta redusa, ceea ce inseamna ca se enerveaza destul de repede si isi exprima cu usurinta sentimentele. Sunt foarte concentrati atunci cand vine vorba despre cariera si din aceasta cauza exista posibilitatea sa devina mai stresati.

Concluzie: Oamenii care au o personalitate de tip A sunt priviti intr-un mod negativ de catre cei din jur, dar acest lucru se intampla din cauza faptului ca sunt foarte organizati si concentrati asupra carierei. Oamenii ambitiosi isi doresc sa atinga succesul, dar au o influenta buna asupra altor persoane.

Ce trebuie sa stii despre oamenii care au o personalitate de tip B

1. Nu se streseaza in privinta carierei

Oamenii care au o personalitate de tip B nu se streseaza in privinta carierei, ceea ce inseamna ca, daca considera ca unele lucruri nu sunt bune pentru ei, nu se vor stradui sa le obtina. Asadar, cand vine vorba despre relatii, daca vrei sa ai succes pe plan sentimental, vei fi nevoita sa faci primul pas, altfel este posibil sa pierzi.

2. Nu sunt competitivi

Oamenii care au o personalitate de tip B nu sunt competitivi, ceea ce inseamna ca exista doua variante: ori obtin ce isi doresc si se bucura de rezultat, ori renunta in momentul in care simt ca nu au motive sa lupte in continuare. Acest lucru inseamna ca vor proceda la fel si in viata sentimentala, adica se vor astepta ca altii sa faca unele lucruri in locul lor.

3. Sunt dornici sa exploreze noi teritorii

Daca alegi sa iesi la intalnire cu cineva care are o personalitate de tip B, va fi necesar sa dai dovada de foarte multa rabdare, pentru ca acesti oameni obisnuiesc sa calatoreasca des sau sa isi puna foarte multe intrebari legate de munca lor.

4. Au nevoie de mai mult timp pentru a analiza unele situatii

Daca oamenii care au o personalitate de tip A au tendinta sa devina irascibili, oamenii care au o personalitate de tip B au nevoie de mai mult timp pentru a analiza unele situatii, iar acest lucru poate fi bun atunci cand vine vorba despre viata sentimentala.

5. Nu sunt foarte vorbareti

Acest lucru poate fi o problema atunci cand vine vorba despre relatii, dar, in acelasi timp, daca alegi sa fii cu cineva care are o personalitate de tip B, poti sa mentionezi cat de importanta este comunicarea pentru tine. Problema este ca iti va fi destul de greu sa afli unele lucruri.

Concluzie: Oamenii care au o personalitate de tip B par sa fie mult mai potriviti pentru o relatie, dar au si unele parti negative. “Reteta” succesului, daca vrei sa ai succes pe plan sentimental, este sa iti cunosti foarte bine partenerul de cuplu si sa incerci sa te adaptezi.

Iata si un articol despre ce sa faci ca sa nu suferi din dragoste!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: lovepanky.com