CUm sa abordezi datingul atunci cand ai 30 de ani

Este momentul sa incerci altceva in materie de intalniri. Fa-ti un plan nou, cu ajutorul recomandarilor de la experti si asa datingul la 30 de ani va fi mai distractiv si mai implinitor.

Intre adolescenta si varsta de 30 de ani, ai iesit cu tipi, ai avut relatii, mai lungi sau mai scurte si ai petrecut cu prietenele tale. Ai devenit o femeie cu o cariera de succes si ai explorat lumea intalnirilor moderne. Daca acum iti doresti ceva mai serios in viata sentimentala, Self.com a vorbit cu experti care sa-ti propuna un plan pentru datingul la 30 de ani.

La varsta de 30 de ani este momentul sa cauti echilibru intre viata profesionala si cea personala. Evoluezi constant si iti doresti experiente mai profunde de la viata si nu doar distractie. Este posibil sa ai (aproape) tot ce iti doresti, atat timp cat iti modifici putin viziunea legata de intalniri si relatii.

5 sfaturi pentru datingul la 30 de ani

1. Redefineste-ti prioritatile. Cand aveai 20 si ceva de ani, probabil aveai un tel in cariera: o afacere proprie de succes, sa fii CEO si tot asa. Dar timpul pare ca se misca mai repede in al treilea deceniu si pari sa nu mai ai timp pentru obiectivele tale. Pastreaza-le aproape de inima, dar fii deschisa la ce altceva ar putea sa apara: o relatie serioasa, de exemplu. Atunci trebuie sa te decizi daca pui accentul pe partea profesionala sau pe cea romantica si asa sa iti elaborezi strategia de dating.

2. Afla ce cauti. S-ar putea sa ai un fel de lista cu calitati pe care sa le aiba iubitul pe care il cauti. Dar trebuie sa fii atenta care sunt valorile si nevoile tale, pentru a putea avea o conexiune mai profunda cu partenerul tau viitor. Evalueaza-i mai atent pe candidati si nu mai pierde timpul cu cei care sunt fundamental diferiti de ce cauti. Numai tu stii ce anume ai nevoie.

3. Mergi la sigur. Teoretic, ai putea sa-ti cunosti partenerul oriunde. Dar in cluburi si baruri e greu sa ajungi sa cunosti pe cineva. Iar la job poate nu ai multe optiuni. Si acolo iti petreci cea mai mare parte din viata. In timpul liber, trebuie sa mergi la sigur. Mergi la evenimente sau activitati legate de lucruri care te intereseaza foarte mult. Cauta posibili parteneri in cercul de prieteni. Fa-ti conturi pe site-uri de dating si citeste profilul persoanei de care esti interesata cu atentie.

4. Identifica si elimina persoanele care nu merita. Nu petrece luni sau chiar ani cu persoane cu probleme de implicare sau dezechilibre emotionale. Cu cat stai mai putin timp cu cineva nepotrivit, cu atat vei avea mai mult timp pentru partenerul care pare sa fie pe frecventa ta. Vezi daca este de incredere, daca te poti baza pe el. Ai nevoie de spatiu pentru a crea o legatura emotionala. Daca un barbat nu este asa, nu incerca sa-l schimbi. Da-i drumul.

5. Stabileste limite mai bune. Gandeste-te la comportamentul tau pana in 30 de ani. Gandeste-te ce n-a mers la nivel de evolutie personala. Si gaseste schimbarile pe care trebuie sa le faci. Daca te-ai concentrat mult pe cariera, poate fi greu sa petreci mult timp cu un partener. Incearca sa demlimitezi clar timpul petrecut la seviciu de cel personal. Nu mai raspunde la emailuri cand petreci timp cu un potential iubit.

Acum ca stii cum sa abordezi datingul, iti propunem sa renunti partial la intalnirile clasice.

Foto: Guliver