De ce sa calatoresti in toata lumea alaturi de iubitul tau

Sunteti impreuna de ceva timp si esti aproape sigura ca el este alesul tau. Daca nu puteti sa va mutati impreuna, ca sa vedeti cum functioneaza relatia voastra, faceti-va timp sa vizitati cat mai multe locuri din tara si din afara. De ce sa calatoresti? Pentru ca doar asa vei putea afla tot ce vrei sa stii despre partenerul tau.

Petrecerea concediilor impreuna va ofera amandurora ocazii nenumarate sa va descoperiti reactiile in situatii de stres si nu numai. Iti poti da seama daca e o persoana matinala sau e pasare de noapte, poti descoperi daca sunteti compatibili sexual si daca isi doreste sa ajunga la altar. O sa-ti dau cateva motive pentru care sa calatoresti mult cu el inainte de a te marita, potrivit idiva.com.

Vezi cum se descurca in situatii necunoscute

Intr-un oras sau o tara diferita vei afla cu usurinta care sunt reactiile lui cand da nas in nas cu locuri necunoscute si cu situatii care nu ii sunt familiare. Observa micile detalii, de exemplu, cum aratati voi ca iubiti intr-un alt anturaj decat cel obisnuit, cum va descurcati cu cerutul de informatii legate de adrese, cum acceptati obiceiurile si diferentele culturale. In toate trebuie sa gasesti puncte comune. Altfel, daca nu impartasiti aceleasi ideologii si convingeri, o sa fie cam greu sa impartiti o viata impreuna.

Descoperi daca face compromisuri 

Calatorind impreuna, mai ales in locuri necunoscute pentru amandoi, vei afla cat de usor faceti compromisuri unul in fata altuia. Chiar si impartitul baii poate fi catalogat ca un compromis. Daca refuza lucruri banale, pe motiv ca are nevoie de intimitate, ar trebui sa ii acorzi un cartonas rosu si sa vezi ce e de facut.

De ce sa calatoresti mult cu el: Invatati sa depasiti momentele critice impreuna

Un zbor ratat, o pana de autobuz, bagaje ratacite, telefon sau portofel pierdut, acestea sunt situatii incredibil de stresante care pot afecta pe oricine. In cautarea solutiilor salvatoare, gaseste timp sa analizezi comportamentul lui, modul in care se descurca, se controleaza si depaseste momentul critic.

Se poate intampla ca el sa clacheze si sa compromita calatoria. Daca asa face de obicei cand da de greu, gandeste-te ca in casatorie, de-a lungul vietii, vor fi o multime de astfel de situatii, cu nivel ridicat de stres, si el are toate sansele sa reactioneze urat.

Te obisnuiesti cu el

De ce sa calatoresti mult cu el? In timpul unei calatorii poti afla multe despre partener, cum ar fi preferintale culinare, obiceiurile legate de somn, daca sforaie sau ii place sa fie imbratisat, cat de des se spala, cat timp acorda prietenilor si familiei. Daca gasesti in aceste lucruri simple, de baza, motive sa te enervezi pe el, trebuie sa discutati sau sa va ganditi in ce conditii puteti avea un viitor impreuna.

Te pot ajuta aceste 5 site-uri utile cand vrei sa planuiesti o calatorie.

Foto: Guliver