Fara mesaje inainte de prima intalnire. Afla de ce!

V-ati vazut, v-ati placut si... ati stabilit o prima intalnire. Si pentru ca esti extrem de entuziasmata, abia astepti sa-l vezi si sa-l cunosti. Tentatia este mare pentru a-i trimite mesaje, dar ar fi bine sa nu faci asta.

Este mult prea devreme, nu va cunoasteti prea bine si ai putea transmite mesajul gresit. Yourtango.com iti spune de ce nu ar fi o idee buna sa-i scrii prea mult inainte de prima intalnire.

5 motive sa nu-i trimiti mesaje inainte de prima intalnire

1. S-ar putea sa diluezi entuziasmul. Nu neaparat sa-l plictisesti, dar exista ceva magie in asteptarea pentru prima intalnire. Inca nu va cunoasteti foarte bine, nu va stiti tipul de umor abordat si s-ar putea ca unul dintre voi sa citeasca gresit „tonul mesajului”. Mai bine incearca sa inchizi ochii si sa te bucuri de fluturii din stomac de dinainte de marele eveniment. Adu-ti aminte ca urmeaza primul sarut!

2. S-ar putea sa diminuezi bucuria asteptarii. Daca cineva este infometat si ii dai cateva firimituri de tort si apoi altele si altele, se va satura in curand. E posibil ca asa sa se intample si cu bucuria de a astepta cu nerabdare intalnirea voastra.

3. S-ar putea sa simta ca trebuie sa te distreze. Daca ii scrii in timp ce este ocupat, la serviciu, s-ar putea sa aiba impresia ca esti plictisita si ca este treaba lui sa te amuze. Si (inca) nu este.

4. Este inca un strain si nu te poate linisti. Daca ai o zi proasta, nu apela la un necunoscut pentru alinare. Acesta este un proces intim si este mult prea devreme in relatia voastra. Sa simti ca cineva se gandeste la tine este o senzatie foarte placuta, dar e prea familiara pentru stadiul in care va aflati.

5. Mesajele pot duce la confuzie. Poate ai vrut sa pari amuzanta, ironica sau sarcastica. Dar pentru ca nu va stiti inca, s-ar putea sa dai cu totul alta impresie. Pana cand nu va cunoasteti mai bine, el nu poate sa se gandeasca la vocea ta, la glumele tale si la limbajul corpului tau atunci cand iti citeste mesajele si si-ar putea face o impresie gresita despre tine.

In concluzie, ai rabdare, dati-va sansa sa va cunoasteti si sa aveti o prima intalnire minunata!

Prima intalnire se apropie! Iata ce ar fi mai bine sa nu-i dezvalui inca!

Foto: iStock.