Care sunt motivele reale atunci cand fostul te vrea inapoi?

V-ati despartit, ai suferit cat a fost nevoie si acum mergi mai departe. Brusc, te suna si te cauta din ce in ce mai des. Daca fostul te vrea inapoi, nu inseamna neaparat ca te iubeste. Afla care sunt motivele reale pentru care te cauta.

I-ai dat destul de multe sanse pentru a demonstra ca te merita. Sau poate ati luptat amandoi din rasputeri si totusi nu v-a iesit. Unul dintre voi a pus punct si, dupa perioada in care ai trecut prin toate starile posibile, ti-ai revenit. Dar chiar acum el te cauta. Yourtango.com iti spune de ce!

5 motive pentru care fostul te vrea inapoi

1. Isi doreste ce nu poate avea. Stii vorba aceea cu „nu stii ce ai pana nu-l pierzi”. Si uite, tocmai cand vede pe Facebook cat de bine te simti dupa despartire, isi da seama cat contezi pentru el. Nu-l crede, pentru ca odata ce te va avea din nou, lucrurile s-ar putea sa revina la normalul de dinainte de despartire. Adica neintelegeri si certuri.

2. Te bucuri de viata si nu-ti mai pasa de el. Credea ca va dura mai mult pana sa mergi mai departe si si-a dat seama prea tarziu ca nu te vei intoarce la el. A fost prea orgolios ca sa-ti spuna ca ar mai exista o sansa si a asteptat sa faci tu primul pas. Si acum… nu mai exista nicio sansa, nu?

3. A realizat ca a avut o parte din vina. Poate a dat vina pe tine pentru tot ce s-a intamplat intre voi. Dar dupa o perioada de spatiu si de gandire, i-a picat fisa ca nu exista vina unei singure persoane. Si ca problemele voastre va apartineau amandurora. Si acum vrea sa le repare, chiar daca tu ai incercat sa faci asta de nenumarate ori in timp ce erati impreuna. Daca este sincer si deschis si daca ai vrea sa ii mai dai o sansa, poate merita. Tu stii!

4. Se simte vinovat. Nu poate trai cu ideea ca faptele lui au dus la despartire. Este coplesit de vinovatie. Si ca astfel ati pierdut ceva care v-a facut foarte fericiti pe amandoi. Vrea sa mai incerce de dragul de a spune ca a incercat sau pentru a-si limpezi constiinta.

5. Stie ca nu mai este pe un piedestal. Odinioara l-ai pus in centrul universului tau si asta ii placea foarte mult. Dar s-a obisnuit cu asta si te-a luat de buna. Nu a apreciat dragostea ta la momentul acela. Si acum ii e dor sa mai fie iubit asa cum l-ai iubit tu. Dar e un sentiment egoist si nu are legatura cu iubirea adevarata.

Daca fostul tau continua sa te caute si nu te lasa in pace, iata cum rezolvi problema

Foto: iStock