fotografii de cuplu cu doi iubiti

Ziua Indragostitilor a trecut, insa asta nu inseamna ca nu vei mai face niciun gest romantic pana la urmatoarea sarbatoare. Daca te tenteaza ideea unor fotografii de cuplu reusite, iata de ce lucruri ar trebui sa tii cont!

Timpul trece, dar cele mai romantice fotografii de cuplu raman ca amintiri ale clipelor frumoase petrecute impreuna. Daca vrei sa surprinzi cat mai ingenios cele mai intense momente petrecute alaturi de iubitul tau, iata cateva detalii de care ar trebui sa tii cont.

O aniversare, o intalnire speciala, o iesire in oras, cu orice ocazie poti face fotografii de cuplu care sa conserve o clipa speciala pentru relatia voastra. Iar cum trendul selfie-urilor e mai popular ca oricand, iar camerele telefoanelor sunt suficient de performante, ne-am gandit sa-ti aratam cum poti realiza cele mai bune poze!

1. Alege un fundal impecabil pentru fotografii de cuplu

Multe poze bune sunt ruinate de un fundal imperfect. Ne-au amuzat adesea de cuplurile care se saruta si-n spatele lor e o dezordine incredibila. Sau de cele care se fotografiaza in baie, fara sa tina cont de detaliile care apar in decor. Ideal ar fi sa optezi pentru un perete colorat sau o draperie cu un imprimeu atractiv ca fundal.

Cateva greseli care-ti pot ruina o poza perfecta de cuplu

2. Fotografii de cuplu: cu cat sunt mai multe, cu atat e mai bine

Sunt sanse foarte mici sa iasa o poza bine din prima, asa ca ideal ar fi sa trageti cat mai multe instantanee pentru a alege dintre toate varianta care va surade amandurora. Chiar si acele fotografii de cuplu care arata super natural au adesea in spate mai multe incercari nereusite.

3. Incearca sa-ti distragi putin iubitul de la poza

Daca prietenul tau “ingheata” in fata camerei foto si are expresii ciudate, atunci poate n-ar trebui sa se uite direct spre ea. Puteti vorbi in timp ce va pozati, poti sa-l faci sa rada, il poti saruta ca sa se relaxeze. Cu cat se va simti mai elementul lui, cu atat aceste fotografii de cuplu vor iesi mai bine.

4. Foloseste un bat telescopic pentru fotografii de cuplu selfie

Ai vrea sa prinzi un cadru mai indepartat fara sa folosesti timer-ul? Batul telescopic este exact acel accesoriu de care ai nevoie pentru a te asigura ca surprinzi ceea ce vrei.

5. Cum sa ai fotografii de cuplu mai naturale si mai dinamice

Celebreaza momentul, experimenteaza, distreaza-te, foloseste diverse accesorii funny si profita de un concert sau de o iesire pentru a surprinde fix bucuria de pe chipul amandurora. Instantaneele statice, cu un  fundal alb in spate, nu fac decat sa atraga atentia asupra expresiilor voastre mult prea studiate…

Foto: Thinkstock