gesturi sexy

Sunt foarte multe gesturi sexy pe care barbatii maturi le pot face, iar foarte multe dintre ele nu au legatura cu sexul, scrie elitedaily.com. Esti implicata intr-o relatie serioasa sau te pregatesti sa incepi o relatie noua? Meriti tot ce e mai bun de la iubitul tau, asa ca ar fi bine sa acorzi atentie gesturilor pe care el le face. 

Desigur, atractia, la prima vedere, se bazeaza pe aspectul fizic, dar sunt multe alte lucruri mai importante decat cele care au legatura cu sexul. Personalitatea este destul de importanta si ea poate genera multe gesturi sexy pe care le fac barbatii pentru femeile pe care le plac.

Gesturi sexy pe care le fac barbatii maturi

1. Sunt cavaleri

Femeile inca prefera barbatii de moda veche, adica cei care stiu ca este foarte important sa fie amabili, sa fie atenti la gesturi, mimica, cuvintele pe care le folosesc si modul in care se comporta atunci cand se afla in compania unei femei. Cavalerismul este foarte atragator, asa ca barbatii maturi stiu sa deschida o usa, sa regleze scaunul pentru pasager sau sa isi tina partenera de mana atunci cand sunt impreuna. Chiar si tinutul posetei cand tu ai ceva de facut poate fi considerat un gest sexy, asa ca barbatilor maturi nu ar trebui sa le fie dificil sa faca acest lucru.

2. Stiu foarte bine ce vor sa faca in viata

Barbatii maturi stiu foarte bine ce vor de la viata, asa ca nu se tem sa vorbeasca deschis despre planurile si visurile lor. Se implica in relatia de cuplu si sunt foarte atenti la starea partenerei. Isi seteaza prioritatile si actioneaza atunci cand este cazul. Mai important de atat, nu se lasa influentati de alte persoane si iau singuri decizii atunci cand este cazul sa faca schimbari semnificative in viata lor.

3. Vorbesc deschis despre sentimentele lor

Femeile nu au disponibilitatea sa se implice in relatii cu barbati imaturi, asa ca este foarte important ca acestia sa fie capabili sa vorbeasca deschis despre sentimentele lor. In plus, odata cu inaintarea in varsta, nu mai este placut pentru nimeni sa se confrunte cu o persoana care nu este capabila sa-si deschida sufletul in fata altcuiva. In plus, barbatii care vorbesc deschis despre sentimentele lor au relatii foarte sanatoase si sunt fericiti.

4. Sunt loiali

Aceasta calitate, loialitatea, ar trebui sa se situeze pe primul loc pe lista cu gesturi sexy pe care le fac barbatii maturi. Loialitatea este cheia unei relatii fericite, nu se poate spune ca un barbat este fericit sau multumit cu alegerile pe care le-a facut in viata decat in momentul in care isi asuma relatia in care e implicat si nu insala.

5. Sunt spontani

Orice relatie trebuie sa fie intretinuta, asa ca barbatii maturi stiu ca spontaneitatea este o calitate importanta. Barbatii maturi stiu sa isi surprinda partenera, gasesc foarte multe moduri inedite de a-si arata dragostea si intitiaza foarte multe partide neasteptate de… sex. Cu alte cuvinte, ei stiu cat de important este ca partenera sa se simta iubita, apreciata si rasfatata.

6. Partenera este o prioritate

Barbatii obisnuiesc sa isi faca foarte multe planuri cu prietenii, dar cei maturi stiu ca partenera este o prioritate, asa ca nu se grabesc sa accepte prima invitatie in oras sau prima iesire la munte fara sa o intrebe si pe ea. Pe lista cu gesturi sexy pe care le fac acestia se afla si simplul dialog pe care ei il poarta cu partenera atunci cand urmeaza sa ia o decizie de genul acesta. Desigur, nu este OK ca ei sa stea doar acasa, doar ca este important sa existe comunicare in cuplu.

7. Sunt sinceri

Chiar daca nu sunt pregatiti sa vorbeasca deschis despre tot ceea ce simt, este important sa fie sinceri fata de partenera de cuplu si sa vorbeasca despre experientele, emotiile sau problemele lor.

8. Au simtul umorului

Barbatii care au simtul umorului sunt foarte atragatori, pentru ca umorul denota inteligenta! Desigur, nu este vorba despre acele glume total nepotrivite, ci despre gesturile mici pe care ei le fac, dar care provoaca foarte multe zambete. Mai mult de atat, este important ca ei sa isi pastreze simtul umorului si in situatii mai putin anticipate sau placute!

9. Sunt inteligenti si au succes in cariera

Barbatii maturi sunt inteligenti, dar gesturile pe care ei le fac nu au nicio legatura cu statutul lor social. Este esential ca acestia sa afiseze un comportament normal in relatie, sa isi rasfete partenera, dar sa nu aiba gesturi de superioritate. In plus, un gest foarte sexy pe care il pot face este si acela de a-si indruma partenera in cariera.

10. Sunt ei insisi

Barbatii de nota zece nu se straduiesc sa impresioneze, sunt ei insisi si actioneaza ca atare. Sunt foarte atenti la gesturile pe care le fac, sunt atenti de fiecare data ce cuvinte folosesc si nu se grabesc sa ia decizii. Cantaresc bine fiecare situatie in care se afla si sunt capabili sa faca foarte multe sacrificii pentru persoana iubita. Nu se lasa influentati de nimeni si stiu sa isi asculte inima!

Iata si ce isi doresc barbatii intr-o relatie. Lucruri care conteaza pentru ei!

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!

Foto: Guliver