Semne ca iubitul tau se simte neglijat. Nu-i ignora sentimentele!

Uneori, dragostea poate fi complicata, iar o relatie serioasa cere foarte multe sacrificii si compromisuri. Poate ca iubitul tau se simte neglijat sau poate ca tu consideri ca relatia voastra nu mai are acelasi farmec ca la inceput. Cu toate acestea, este bine sa fii atenta la toate acele semne care iti arata ca este cazul sa acorzi mai multa atentie relatiei tale, altfel exista riscul ca aceasta sa ajunga la final, scrie bustle.com. 

Orice relatie trece prin diferite etape, insa este bine sa fii atenta la acele semne care iti arata ca iubitul tau se simte neglijat. Indiferent prin ce perioade treci, relatia in care esti implicata ar trebui sa fie pe primul loc in viata ta. Nu-l ignora pe iubitul tau doar pentru ca ai o perioada mai putin buna sau din cauza ca te confrunti cu situatii neplacute la birou.

Semne ca iubitul tau se simte neglijat

1. Prefera sa petreaca mai mult timp singur

Cand relatia merge perfect, iubitul tau nu are motive sa petreaca cat mai mult timp singur. In schimb, cand apar probleme in relatie si iubitul tau se simte neglijat, vei observa cum intalnirile voastre vor fi din ce in ce mai rare. Un semn ca iubitul tau nu se mai simte iubit este acela cand te refuza pentru lucruri minore, cum ar fi sa mergeti la cumparaturi sau sa alegeti un film pe care sa il vizionati la cinema sau acasa.

2. Iti reproseaza ca stai prea mult cu ochii in telefon

Faptul ca stai prea mult cu ochii in telefon si ti se reproseaza acest lucru este un alt semn ca iubitul tau se simte neglijat. Timpul pe care il petreceti impreuna este esential, asa ca incearca sa renunti la retelele sociale si acorda-i mai multa atentie iubitului tau. Raspunde doar la apelurile sau mesajele care sunt cu adevarat urgente sau importante.

3. Ii lipseste entuziasmul

Faptul ca iubitului tau ii lipseste entuziasmul poate fi un alt semn ca se simte neglijat. Obisnuia sa fie foarte incantat de fiecare data cand va intalneati sau va faceati planuri de vacanta, insa acum ii lipseste cu desavarsire interesul de a petrece timpul cu tine sau de a planifica tot felul de activitati? Toate aceste lucruri sunt un semn ca este cazul sa-i acorzi mai multa atentie iubitului tau.

4. Nu este foarte comunicativ cu tine

Daca iubitul tau nu este foarte comunicativ cu tine, are tendinta sa evite unele discutii sau iti ofera raspunsuri foarte scurte si la subiect, toate aceste lucruri sunt un semn ca se simte neglijat, iar acesta este mecanismul sau de aparare. Foarte multi barbati au tendinta sa se inchida in ei in momentul in care nu se mai simt apreciati si iubiti, asa ca nu ezita sa fii atenta la semne si sa-i acorzi mai multa atentie iubitului tau.

5. Iti pune foarte multe intrebari inutile

Iubitul tau are tendinta sa fie foarte vorbaret si iti pune foarte multe intrebari inutile? Spre deosebire de momentele in care este dificil sa il faci sa vorbeasca cu tine, acest comportament este doar o dovada ca iubitul tau isi doreste mai multa atentie din partea ta. Poate ca unele intrebari nu sunt tocmai potrivite, insa el isi doreste sa vorbeasca cu tine si sa iti atraga mai mult atentia asupra lui.

6. Flirteaza cu alte femei

Faptul ca iubitul tau flirteaza cu alte femei poate fi un semn ca vrea sa iti atraga atentia asupra lui. Poate ca iubitul tau se simte neglijat si considera ca acest comportament te va alarma si te va face sa fii mai dragastoasa cu el. Potrivit specialistilor in relatii, barbatii au tendinta sa apeleze la aceste trucuri atunci cand simt ca nu mai prezinta suficient interes pentru iubitele lor.

7. Se cearta cu tine din motive puerile

O alta dovada ca iubitul tau se simte neglijat este faptul ca se cearta cu tine din motive infantile. Daca are obiceiul sa iti reproseze fiecare greseala pe care o faci, sa se certe cu tine din motive minore sau sa provoace foarte multe certuri care nu isi au rostul, toate aceste lucruri sunt un strigat dupa atentie, asa ca ar fi bine sa incerci sa-i acorzi mai multa importanta iubitului tau, dar si relatiei voastre.

Daca ti-a placut articolul cu semne ca iubitul tau se simte neglijat, iata si un articol cu secrete pe care nu e bine sa le tii. Nu-i ascunde aceste lucruri iubitului tau!

Foto: Guliver