Nu iti gasesti un iubit cu care sa ramai? Care e problema.

Timpul trece si nu iti gasesti un iubit de care sa te simti atrasa si cu care sa poti sa iti intemeiezi si o familie? Poate ai pretentii nerealiste sau esti mult prea critica!

Adevarul e ca poti sa gasesti dragostea adevarata. Dar trebuie sa fii putin realista. Daca te apropii de 40 de ani sau ai trecut de pragul acesta, intalnirile cu diversi barbati nu mai sunt chiar asa amuzante. Incepi sa fii stresata ca nu iti gasesti un iubit cu care sa te intelegi bine si cu care sa iti intemeiezi o familie. Oricat de bine ai arata, anii incep sa isi puna amprenta asupra ta. E firesc, dar nu e un motiv de depresie!

Dupa multe intalniri in care ai realizat fie ca omul din fata ta nu e ce iti doresti, fie ai constatat ca nu te mai cauta dupa prima intalnire, e posibil sa fii dezamagita. Dar te-ai gandit vreodata ca din cauza ta nu iti gasesti un iubit?

De ce nu iti gasesti un iubit

Yourtango.com a scris despre motivele principale pentru care o femeie matura nu reuseste sa atraga si sa mentina interesul unui barbat de calitate, pe care sa il aiba partener pe termen lung. Acestea sunt:

1. Gandirea critica si faptul ca nu esti deschisa la nou.

2. Asteptarile ridicate. A se citi: asteptari nerealiste. 

Asa ca, daca ai in minte o lista de calitati pe care speri sa le bifezi cand te afli in fata unui barbat, esti pe un drum gresit. O femeie care nu se deschide in fata noului va respinge un barbat pe baza unor informatii pe care le primeste la prima intalnire, informatii care sunt, de obicei, superficiale.

Un exemplu: vine la intalnire cu un tricou care nu iti place sau tunsoarea lui nu mai e la moda de acum doi ani. Il discreditezi imediat si nu ii mai acorzi a doua sansa. Daca, totusi, tipul cel nou trece de acest “hop”, la urmatoarea intalnire gandirea ta critica scoate in evidenta alte nepotriviri: nu iti lace casa lui, masina, cainele sau serialul la care se uita. Apoi, iti spui despre el ca nu poate fi destul de inteligent, iubitor sau stabil. In niciun caz asa cum ai vrea tu sa fie partenerul ideal. Atat timp cat ai asteptari nerealiste, nu iti gasesti un iubit caruia sa ii acorzi sansa sa iti arate cum este el, de fapt.

Acorda mai multe sanse!

Barbatul potrivit poate sa nu para perfect la prima intalnire. Nici la a doua. Poate ca nu e extrem de atragator, poate ca nu e nici cel mai bogat. Poate ca nu exista chimie intre voi chiar de la inceput. Dar, daca vei fi deschisa si ii vei acorda o sansa, poti descoperi partenerul perfect pentru tine unde te astepti mai putin.

Daca nu iti gasesti un iubit nu trebuie sa renunti la toate pretentiile tale! Ci doar sa acorzi sanse unor oameni care nu par ideali de la inceput. Sa incerci sa ii cunosti si sa lasi deoparte fanteziile despre “Domnul Perfect”. S-ar putea sa descoperi ca barbatul care ti se potriveste cel mai bine era “impachetat” gresit.

FOTO: Guliver

Acum ca stii care ar putea fi cauza singuratatii tale, pana rezolvi aceasta problema, afla Ce sa faci daca esti singura de Sarbatori.