Obiceiuri ale femeilor pe care barbatii le considera enervante

Exista cateva obiceiuri ale femeilor pe care barbatii le considera enervante, mai ales daca foarte multe dintre ele au loc in public, de fata cu alte persoane, scrie herinterest.com. Chiar daca nu-i deranjeaza sa vorbeasca deschis despre relatia lor sau sa mearga la evenimente si petreceri, ei vor ca imaginea sa nu le fie patata!

Sunt foarte multe obiceiuri ale femeilor pe care barbatii le considera enervante, iar cele mai multe dintre ele au legatura cu certurile in public sau criticile care le sunt aduse atunci cand nu isi au rostul.

Obiceiuri ale femeilor pe care barbatii le considera enervante

1. Considera ca certurile in public sunt injositoare

Barbatilor nu le plac certurile in public, considera ca sunt injositoare si ca nu isi au deloc rostul, mai ales daca se afla in prezenta prietenilor sau sunt la o intalnire cu oameni importanti. Ei sunt de parere ca femeile ar trebui sa dea dovada de mai multa discretie. Ei considera ca orice neintelegere poate fi clarificata in privat, cand nu sunt alte persoane de fata.

2. Nu le place sa fie criticati de fata cu alte persoane

Pe lista cu obiceiuri ale femeilor pe care barbatii le considera enervante se afla si criticile care le sunt aduse de fata cu alte persoane. Ei considera ca viata privata nu trebuie amestecata cu viata sociala sau profesionala, asa ca orice discutie trebuie purtata in intimitate. Nu le place sa le fie criticat stilul vestimentar, sa fie intrerupti sau corectati cand vorbesc.

3. Nu accepta ca iubitele lor sa flirteze cu alti barbati de fata cu ei

Flirtul este ceva firesc, insa se incadreaza pe lista cu obiceiuri ale femeilor pe care barbatii le considera enervante. Ei nu vor sa isi vada iubitele ca flirteaza cu alti barbati de fata cu ei. Acest gest este injositor si ii poate face sa isi puna unele intrebari legate de relatia lor.

4. Vor sa aiba mai multa libertate

Tot pe lista cu obiceiuri ale femeilor pe care barbatii le considera enervante se afla si nevoia partenerelor de a le impune reguli sau de a-i incerca sa-i schimbe. Barbatii au nevoie de mai multa libertate, nu le place sa ofere prea multe explicatii si nu agreeaza ca cineva sa le spuna constant ce sa faca. Apreciaza onestitatea, insa nu vor sa se simta obligati sa faca anumite gesturi.

5. Nu le place sa fie interogati in public

Barbatilor nu le place sa fie interogati in public, indiferent daca sunt in oras cu prietenii sau sunt acasa cu familia. Daca au momente in care sunt lipsiti de energie, suparati, demoralizati sau ingandurati, ei au nevoie de liniste, nu sa raspunda la foarte multe intrebari care li se par jenante. Mai mult decat atat, nu le place nici cand prietenii lor sunt interogati impreuna cu ei.

6. Au nevoie sa fie respectati

Barbatii desfasoara tot felul de activitati, au obiceiuri mai putin obisnuite sau isi ocupa timpul cu hobby-uri sau sporturi care nu sunt mereu pe placul partenerelor. Indiferent ce aleg sa faca, ei au nevoie sa fie respectati. Nu le place sa fie criticati sau analizati la fiecare pas si in niciun caz nu le place cand femeile fac glume pe seama lor. Mai mult decat atat, nu le place nici cand iubitele lor folosesc un ton agresiv sau au crize de gelozie.

7. Onestitatea este importanta pentru ei

Cele mai multe probleme in cuplu apar din cauza ca nu exista comunicare si sinceritate, iar pe lista cu obiceiuri ale femeilor pe care barbatii le considera enervante se afla si minciunile care nu isi au sensul. Ei considera ca onestitatea este foarte importanta, asa ca au nevoie sa stie care sunt motivele pentru care iubitele lor sunt suparate. Orice neintelegere se poate rezolva cu rabdare si calm.

Daca ti-a placut acest articol, iata si un articol cu ce calitati cauta barbatii la femeia ideala. Portet de iubita!

Foto: Guliver