Ce sa faci inainte de sex ca sa le placa lor.

Cand iti bati capul cu ce sa faci inainte de sex ca sa ii placa mai mult, nu te stresa prea tare! E important sa fii sexy, dar interesele lor sunt minime. Principalul e sa te dezbraci!

Mai multi barbati au fost intrebati pe Reddit care e lucrul pe care il fac femeile inainte de sex si le place lor in mod special. Cei de la Elitedaily.com au strans cateva raspunsuri si au facut o scurta lista cu ele. In felul acesta poti sa afli si tu ce sa faci inainte de sex ca sa le placa si lor, barbatilor. In caz ca nu faci deja acele lucruri!

Poate ca unora le place sa dai lumina mai mica sau sa pui muzica lenta. Altora le place sa faceti dus impreuna inainte de sex. Te poti inspira din aceste idei ca sa stii ce sa faci inainte de sex ca sa-l starnesti.

Ce sa faci inainte de sex. 3 idei de la ei

1. Pregateste-te

Stii, ei vor lucrurile de baza. Sa-ti prinzi parul, sa dai hainele jos, sa fii gata. “Sa se dezbrace!”, spune, simplu, utilizatorul “Dan2”, cand e intrebat ce-i place ca o femeie sa faca inainte de partida de sex. “ZexonNerotaki” vrea ca partenera lui sa-si prinda parul in coada de cal, iar “Stevenson123” prefera sa fie ademenit cu privirea si ca iubita lui sa-i faca semn cu degetul sa se apropie. Si “Mustang80” e direct: “Sa-si dea hainele jos”.

2. Sa isi dea acordul in legatura cu partida de sex

Barbatilor le place ca, atunci cand fac sex cu o femeie prima sau a doua oara, ea sa isi dea acordul explicit pentru asta. Nu le place sa li se spuna dupa ce s-au “incins” ca trebuie sa se opreasca sau sa astepte. Orice forma de consens e bine primita de barbati.

3. Sa fie sexy

Stii ce sa faci inainte de sex? Sa fii sexy si sa ai o atitudine sexy. Sa le spui ce vor sa auda. Decat sa o faci pe timida si sa joci rolul femeii neajutorate, mai bine te bucuri de moment si ii spui si lui cat de bine te simti!

Nu lua ad literam ce au spus acesti tipi. Poate ca nu e valabil pentru toti. Dar, in general, vor ca lucrurile sa fie simple. Pentru ei e suficient sa te dezbraci si sa fii dispusa sa faci sex.

FOTO: Guliver

Citeste si: Ce se intampla in corpul tau cand nu mai faci sex. 5 lucruri care te vor uimi.