pregatita de casatorie cuplu

Stii ca-l iubesti, stii ca te iubeste, dar cum te prinzi ca esti cu adevarat pregatita de casatorie? Cum stii ca esti pregatita sa spui Da?

Dragostea nu e singurul aspect de care trebuie sa tii cont cand iei aceasta decizie. Casatoria e o etapa emotionala si financiara uriasa pentru orice cuplu. Si exista o multime de aspecte pe care trebuie sa le cantaresti cu atentie inainte de a luat aceasta decizie. Exista insa unele metode ca sa iti dai seama ca esti pregatita de casatorie.

Poti sa stii vreodata cand e momentul cel mai bun s-o faci? Cum iti dai seama ca esti pregatita de casatorie?

Pe yourtango.com am gasit semnele care-ti spun ca esti pregatita de casatorie:

1. Cand iti imaginezi viitorul, vezi in permanenta imagini cu tine si cu partenerul tau. Nu te poti gandi la un scenariu in care el nu este inclus.
2. Gandul de a avea copii – care pe vremuri iti era strain si cumva respingator – devine tot mai atractiv. Incepi sa-ti imaginezi cum e sa fii mama ca pe ceva frumos si duios. Si nu te mai panicheaza gandul ca trupul tau va trece prin tot felul de transformari.

Cum stii ca esti pregatita de casatorie

3. Te bucuri sa te trezesti in fiecare dimineata alaturi de iubitul tau, iar in noptile cand nu dormiti impreuna ti-e dor de prezenta lui si de corpul lui.
4. Chiar daca familia lui nu e tocmai perfecta, tot o gasesti fermecatoare din anumite puncte de vedere.

Cum iti dai seama ca esti pregatita de casatorie

5. Te trezesti adesea admirand fotografii de nunta ale prietenilor din lista ta de Facebook.
6. Incepi sa te gandesti la o investitie serioasa de cuplu, cum ar fi o casa si va gestionati banii pe care-i castigati la comun.

Esti pregatita de casatorie?

7. Te bucuri de momentele simple petrecute impreuna. Nu trebuie sa faceti o activitate WOW ca sa te simti bine. E de ajuns sa faceti cumparaturile impreuna sau sa va uitati la un film.
8. Gandul de a face dragoste cu altcineva decat partenerul tau nu-ti trezeste niciun fel de placere. Si nici nu mai simti nevoia sa flirtezi cu strainii interesanti care-ti mai ies in cale cum faceai la 20 de ani.

Pregatita de casatorie 100%?

9. Va sustineti reciproc unul pe altul. Ori de cate ori unul are o problema, celalalt este acolo sa-l ajute.
10. Ai incredere deplina in partenerul tau. Nu e nicio alta persoana in care sa te increzi mai mult.

Foto: Thinkstock