Moduri inedite prin care inviti un barbat in oras

Vrei sa inviti un barbat in oras si nu stii cum sa faci? Ia-ti inima in dinti si gaseste un mod inedit prin care sa-l scoti la o cafea.

Ai cunoscut un tip grozav, vrei sa iesi cu el in oras, dar ai obosit sa mai astepti sa te invite? Atunci invita-l tu! Iata cateva idei oferite de editorii site-ului allwomenstalk.com, unele mai amuzante decat altele, pe care le poti folosi atunci cand vrei sa inviti un barbat in oras.

1. Vanatoarea de comori

Daca iti plac jocurile, acum e momentul potrivit sa te distrezi si sa ii arati si lui, in acelasi timp, ca nu esti nici plictisitoare, nici comoda. Lasa-i un bilet in care sa-i scrii “Vreau sa ne intalnim” si spune-i unde si cand te poate gasi. Cand vine, ascunde-te si apoi surprinde-l: pune-i mainile la ochi si intreaba-l cine e!

2. “Fura-i” jacheta

Atunci cand va intalniti intr-un loc cu mai multa lume, fa in asa fel incat sa ii iei jacheta si sa ii lasi in loc un biletel. Lasa-i un mesaj de genul: “Daca vrei sa iti mai vezi vreodata jacheta si pe mine, atunci vino la restaurantul X, in caz ca vrei sa ne intalnim”.

3. Foloseste-i masina

Pe parbriz lasa-i un post-it pe care scrie: “Vrei sa iesi cu mine? ”. Scrie alaturi adresa de email si numarul de telefon. Atat! O sa-l intrige!

4. Balonul colorat

Trimite-i un plic mare plin cu baloane colorate. Rosu, galben, verde, portocaliu, violet, alb si negru. Pe un biletel scrie asa: “Vrei sa iesi cu mine in oras? Umfla balonul albastru daca raspunsul este “nu” si pe cel rosu daca raspunsul este “da””. Evident, in plic nu exista niciun balon albastru!

5. Invitatia din revista

Afla care e revista sau cartea lui preferata. Cand il vezi ca citeste, strecoara pe furis in revista o pagina de dimensiunea revistei pe care ai scris un fel de biografie a ta. In partea de sus a paginii scrie: “Ma intreb daca vrei sa iesi cu mine”.

6. Fa o programare

Daca barbatul cu care vrei sa te intalnesti are un job care presupune intalniri cu tot felul de oameni, suna si fa o programare sub alt nume. Apoi apari la el la birou si surprinde-l. Ar fi grozav daca ai putea afla care e restaurantul lui preferat. Invita-l sa luati masa in oras, daca tot aveti stabilita o intalnire.

7. Castigatorul este…

Trimite-i o scrisoare care sa inceapa cu: “Ai castigat! Esti cel mai ravnit celibatar din oras, vrei sa iesi cu mine?”. Nu uita sa treci acolo si numarul de telefon.

8. Scrisoarea-surpriza

Acesta este un mod cu adevarat trasnit de a-l invita in oras pe colegul de birou de care iti place. Gaseste o cutie goala de ata dentara. Scrie cu litere minuscule o scrisoare pe o fasie subtire de hartie si infasoar-o in cutie. Lasa doar capatul ei sa iasa in afara cutiei.

9. Trimite un e-mail

Daca aceste idei ti se par prea nastrusnice, mergi pe varianta clasica si trimite-i un e-mail in care ii marturisesti ca il placi si ca ai vrea sa va intalniti.

10. Intreaba-l daca vrea o iubita

Intreaba-l daca vrea o iubita. Daca raspunsul lui este “da”, atunci urmatoarea intrebare este daca are pe cineva in minte. In final, ar trebui sa il inviti in oras.

Concluzia acestor 10 idei este aceea ca ar trebui sa il inviti in oras intr-un mod care sa ii ramana in minte. Cand vrei sa inviti in barbat in oras, nu mai sta pe ganduri! Au disparut zilele in care fetele stateau, triste, asteptand ca baiatul pe care il placeau sa le ceara o intalnire. Acum, fetele actioneaza. Pentru ca pot si pentru ca e amuzant!

Acum, ca stii cum sa il inviti un barbat in oras, afla si Cum sa schimbi tactica, daca te-ai plictisit de intalnirile romantice clasice.