Despartirea nu inseamna uneori finalul. Ramanand prietena virtuala cu iubitul tau tinzi sa-ti pui adesea sare pe rana. Invata sa gestionezi relatiile folosind destept retelele de socializare!

Retelele de socializare suparari

Retelele de socializare te impiedica sa mergi mai departe

Cautarile pe Google despre cum sa treci peste o despartire au crescut cu 41 la suta din 2011 in 2013. De ce aceasta crestere? Expertii spun ca e din cauza ca suntem mai conectati ca niciodata. Terapeutul specializat in relatii, Rachel Sussman, autoarea cartii The Breakup Bible (Biblia despartirilor) da vina pe retelele de socializare: acum cativa ani a aparut Twitter, apoi Facebook, apoi Instagram si in cativa ani vor fi tot mai multe.

Asta ne da acces la foarte multe informatii legate de viata ex-ului. Si cum toate lumea impartaseste doar lucrurile bune din existenta cotidiana, e foarte usor sa presupui ca fostul a trecut complet peste relatia voastra. Iar toata povestea asta, in loc sa se termine ca sa poti sa iti vezi de viata ta se poate transforma intr-un obicei prost, intr-o obsesie, intr-o adictie. Ramai prinsa in cercul vicios al durerii in loc sa iti acorzi timp si spatiu ca sa te vindeci. Iar daca timp si spatiu inseamna sa il stergi de pe Facebook, Instagram, Twitter etc., sau sa-i dai pur si simplu Hide atunci nu ezita.

Foto: Thinkstock