singuratatea de sarbatori

Este greu sa treci peste aceasta perioada a Sarbatorilor daca esti singura, mai ales daca vezi peste tot in jurul tau numai cupluri fericite. Daca te gandesti sa te impaci cu fostul iubit, nu este o decizie foarte buna. Nu trebuie sa privesti singuratatea de Sarbatori ca fiind un lucru rau. Mai degraba, gaseste-ti activitati care te ajuta sa te relaxezi si care iti ofera o stare de bine.  

Faptul ca esti singura acum te poate ajuta sa te trezesti la realitate si astfel poti vedea altfel tot ce se intampla in jurul tau.

Motive pentru care singuratatea de Sarbatori nu ar trebui sa te faca sa te intorci la fostul

1. Nu il urmari pe retetele de socializare

Poate ca vei avea tendinta sa-l urmaresti pe retelele de socializare, dar mai bine nu o face. Exista riscul sa descoperi ca este intr-o relatie si este foarte fericit, iar tu in mod sigur nu vei privi prea bine acest lucru. Te vor rascoli o groaza de sentimente si, mai rau, vei fi nervoasa ca nu ai reusit sa il tii mai mult timp langa tine. Cu alte cuvinte, doar iti vei face singura mai mult rau.

2. Nu-i trimite mesaje

Aceasta perioada a anului poate fi scuza perfecta pentru a-i trimite mesaje fostului iubit, dar de ce sa faci asta? Un simplu mesaj ii poate da lui mai multa putere in fata ta, iar tie iti poate provoca foarte mult rau. Iti vei reaminti de momentele in care erati impreuna si vei ajunge sa cazi in propria capcana.

3. Nu te arata disponibila

Fostul tau iubit presupune ca esti singura in continuare, dar de ce sa-i confirmi banuielile si sa-i oferi satisfactie? Singuratatea de Sarbatori nu trebuie sa fie o scuza pentru a te arata disponibila. Gandeste-te cat de mult te va afecta daca descoperi din nou ca relatia voastra nu a avut si nu are viitor. Asadar, indicat ar fi sa eviti orice discutie cu fostul tau iubit si sa te bucuri de aceasta perioada din viata ta.

Vrei sa ramai prietena cu fostul iubit? Gandeste-te de doua ori inainte. Afla de ce aceasta decizie te-ar putea afecta mai rau!

Foto: Guliver