tipologii de barbati relatie

Fiecare barbat are mai multe roluri: sot, coleg, frate, vecin. Foarte multi dintre ei devin periculosi in momentul in care intra in viata ta, pentru ca exista posibilitatea ca intre voi sa nu existe o potrivire. Sunt cateva tipologii de barbati care ti-ar putea afecta complet viata.

In orice caz, trebuie sa incerci sa-l intelegi pe cel alaturi de care ai decis sa iti faci viata si sa incerci sa iei tot ce e mai bun de la el, sa privesti partea pozitiva a laturii sale negative.

Yourtango.com iti arata cateva tipologii de barbati, astfel incat tu sa iti dai seama de ce ar putea fi periculosi pentru inima ta.

Iata, asadar, ce tipologii de barbati exista:

1. Barbatul “tata”

Aceasta tipologie de barbati vrea mereu sa ocroteasca, sa isi asume un rol de parinte. Foarte multe femei sunt atrase de aceasta tipologie, dar o astfel de relatie nu are foarte mari sanse de reusita. Un barbat care isi asuma rolul de tata nu te va trata asa cum iti doresti si nici nu te va considera egalul sau. Din contra, se va comporta cu tine ca si cum ai fi copilul lui, lucru care ar putea deveni frustrant cu timpul –  nu-ti doresti pe cineva care sa te dadaceasca, ci pe cineva care sa te lase sa fii asa cum esti tu!

2. Baiatul rau

Este acel barbat care mereu atrage, iese in evidenta indiferent ce ar face si orice femeie viseaza sa ajunga in patul sau. Este tot ce nu si-ar putea dori o femeie intr-o relatie, dar cu toate acestea atrage. Nu poti avea niciodata incredere in el, chiar daca are foarte multe momente in care da dovada de sinceritate. In cele din urma, el isi doreste sa profite la maximum de viata sa si, cel mai probabil, momentan nu-l intereseaza sa isi faca o familie.

3. Cavalerul

Este acel barbat care iti salveaza ziua. Apare atunci cand te astepti mai putin, are o solutie la orice problema, este foarte increzator in fortele proprii si iti sare mereu in ajutor. Cu alte cuvinte, aproape ca nu iti vine sa crezi ca acest barbat exista si il asociezi de foarte multe ori cu un personaj dintr-un film. Care ar putea fi motivul pentru care acesta nu este bun pentru tine? Bazandu-te mereu pe ajutorul lui, ajungi sa devii dependenta de el, iar in acest fel nu vei mai reusi sa te dezvolti, sa evoluezi si sa inveti sa te descurci singura in diferite situatii.

4. Omul de afaceri

La prima vedere, poate fi barbatul perfect pentru tine, castiga bine, este foarte increzator, este prezentabil si are un vocabular foarte bine pus la punct. Toate aceste calitati il transforma in barbatul perfect, dar lucrurile se schimba atunci cand vine vorba de relatii. Relatia ta cu el se poate transforma intr-un adevarat cosmar fiindca acest tip de barbat iti va tine socoteala si va verifica cati bani ai cheltuit.

Ai tendinta sa alegi mereu barbatii nepotriviti? Afla cum recunosti un barbat toxic!

Foto: Guliver