Top secret! Ce sa nu-i spui iubitului despre fostul.

E bine sa nu-i spui iubitului despre fostul unele detalii care i-ar putea crea insecuritate. Asta nu inseamna sa il minti, ci sa eviti cu tact unele subiecte. Cum ar fi sexul cu fostul!

Desi cred ca sinceritatea e extrem de importanta in orice relatie, cred, de asemenea, ca exista cateva lucruri care trebuie sa ramana secrete. Sigur ca e important sa va povestiti despre trecut, ca sa va cunoasteti. Dar unele lucruri e mai bine sa ramana nespuse.

Ce sa nu-i spui iubitului despre fostul: 5 secrete de pastrat

1. Toata lumea il placea

Sa nu-i spui iubitului despre fostul tau partener ca era foarte sociabil si ca toata lumea il placea. De ce? Pentru ca noul tau iubit va fi tentat sa se compare cu el si se va simti foarte nesigur. Chiar daca fostul era foarte amuzant si toti prietenii vostri il adorau, partenerul tau de acum nu trebuie sa stie asta, este sfatul celor de la allwomenstalk.com.

2. Ti-a zdrobit inima

Putine relatii se incheie intr-un mod placut. Despartirile cauzeaza durere de ambele parti, dar unii oameni sufera mai mult. Nu are sens sa ii spui noului tau iubit cat ai suferit de pe urma celuilalt si cat de greu ti-a fost sa treci mai departe. Va crede ca inca nu a deposit momentul si ca inca mai simti ceva pentru fostul.

3. Castiga multi bani

Niciodata sa nu-i spui iubitului despre fostul ca acesta castiga multi bani si ca avea o cariera de succes! Barbatii sunt extrem de sensibili cand vine vorba de bani. Vrei sa simta ca nu e in stare sa aiba grija de tine?

4. “M-a adus aici candva”

Daca iubitul tau incearca sa te surprinda ducandu-te intr-un loc nou si pregateste o intalnire speciala, dar se intampla ca tu sa mai fi fost acolo cu fostul, pastreaza asta pentru tine! Nu ii strica surpriza! Arata-i ca ii apreciezi efortul si ca ti-a placut ce ti-a pregatit.

5. Cum era sexul cu fostul

Chiar daca iubitul tau de acum e extrem de curios si te intreaba cum era fostul in pat, asta e ceva ce nu se spune! Nu pica in capcana asta, evita subiectul cu politete! Nu mai conteaza cum era sa faci sex cu fostul, concentreaza-te pe relatia ta de acum!

Daca insista, spune-i ca, la fel ca in orice relatie, erau momente cand sexul era mai bun si momente cand era mai putin bun. Sa nu-i spui iubitului despre fostul astfel de detalii, pentru ca l-ai putea face sa se simta nesigur.

FOTO: Guliver

Citeste si: Ai secrete fata de iubit. Este normal sa ii ascunzi lucruri importante?