Cum sa te pregatesti pentru prima intalnire cu un barbat cunoscut online

Prima intalnire cu un barbat cunoscut online este poate inspaimantatoare, dar necesara. Important este sa incerci. Noi te ajutam cu cateva sfaturi legate de acest moment.

Esti pregatita sa aduci relatia de pe monitor in viata reala? Prima intalnire este importanta, din cauza asteptarilor si a emotiilor si atunci iti oferim niste sfaturi de la yourtango.com.

Intalnirea cu un barbat cunoscut online este un risc. Nu stii niciodata daca fata in fata veti avea aceeasi chimie ca pe monitorul de la calculator sau smartphone. Dar fara risc, nu ai parte nici de recompensa.

5 sfaturi pentru prima intalnire cu un barbat cunoscut online

1. Ai grija la asteptari. Nu l-ai vazut niciodata in carne si oase, asa ca nu stii daca prima privire va fi electrica sau o dezamagire. E important insa sa ii dai o sansa, pentru ca nu numai partea fizica este importanta intr-o posibila relatie. Nu uita ca pozele de profil de pe site-urile de dating sunt editate si alese astfel incat sa fie cat mai flatante.

2. Incepe simplu. Cel mai bine este sa va vedeti intr-un loc pentru un pahar de vin sau o bautura. Astfel, daca partea de chimie dintre voi nu functioneaza deloc, va veti putea opri acolo. In schimb, daca exista atractie intre voi, puteti merge la cina undeva.

3. Asculta cu atentie. Daca conversatia decurge lejer, radeti, va intelegeti glumele unul altuia, semnele sunt bune. Singurul lucru la care trebuie sa ai grija este ca discutia sa fie echilibrata. Sa il asculti cu atentie atunci cand povesteste ceva si sa nu dai prea multe detalii, monopolizand conversatia. Fii sincera. Daca va place unul de celalalt, atunci ar fi neplacut sa afle ulterior ca ai “indoit” putin adevarul. In schimb, nu il presiona daca este reticent sa iti spuna anumite lucruri. Oamenii au grade diferite de confort atunci cand vine vorba de vulnerabilizare.

4. Incercati niste mancare. Daca lucrurile merg cum trebuie, puteti sa prelungiti seara putin cu niste mancare. Important este sa simtiti amandoi acelasi lucru. Daca ai impresia ca seara poate sa continue si va place sa va plimbati si sa vorbiti, nu ezita sa-i spui acest lucru.

5. Fii respectuoasa. Daca te plictisesti, daca nu merge bine, atunci mai ai putina rabdare pana cand va terminati bauturile. Nu sta foarte mult pe telefon, asculta in continuare ce zice. Daca v-ati hotarat sa va vedeti dupa ce ati vorbit mult online, inseamna ca ceva exista acolo si lucrurile s-ar putea transforma intr-o prietenie frumoasa. Important este sa-i dai o sansa.

Daca vreti sa va mai vedeti, iti spunem despre regulile pentru intalniri: sunt bune sau nu?

Foto: iStock.