Ce sa faci ca sa fii irezistibila pentru sexul opus.

Nu stii ce sa faci ca sa fii irezistibila pentru sexul opus si iti imaginezi ca tot ce conteaza e sa fii frumoasa? Secretul este increderea in tine insati.

Te-ai intrebat deseori cum o femeie nu prea frumoasa ajunge sa aiba o relatie cu un tip foarte sexy? Sau invers, cum un barbat nu prea atragator merge pe strada insotit de o tanara hot? Intrebarea nu e deloc nejustificata.

Increderea, ingredientul-cheie care te face irezistibila pentru sexul opus

Cred ca stii care e calitatea-minune care face posibil aceasta – aparent – contradictie. Este vorba despre incredere.

Ai putea fi tentata sa crezi ca increderea unei femei depinde numai de felul in care arata, de educatie si de venitul lunar pe care il incaseaza, scrie Sheknows.com. E adevarat ca societatea le recompenseaza pe femeile care arata bine, sunt educate si castiga mult. Dar sunt o multime de persoane care au aceste calitati si, totusi, sunt foarte timide si neincrezatoare. La polul opus, sunt destule femei care nu au aceste calitati si au o atractie puternica, ca un magnet, ce porneste din ceea ce cred ele ca reprezinta si ca pot obtine.

In ceea ce ii priveste pe barbati, unul care are incredere in el insusi este vazut ca un partener stabil, care te face sa te simti in siguranta. Care te poate proteja, e sigur de sentimentele lui si, daca se va ajunge la asta, va sti sa aiba grija de familia lui.

Ce inseamna o femeie increzatoare

O femeie care are incredere in ea insasi este o femeie multumita de felul in care arata. Increderea unei femei nu are neapart legatura cu succesul pe care il are pe plan profesional, desi, desigur, si acesta are un cuvant de spus. Mai degraba, o femeie care are incredere in ea insasi e sigura pe personalitatea si inteligenta ei. Se intelege pe sine si se respecta. Daca apare ceva nepravazut, stie sa rezolve o situatie si reuseste si sa ii ajute pe ceilalti.

O femeie care are incredere in ea insasi este una in care barbatii stiu ca pot avea incredere. E ferma in convingerile ei si e sincera in ceea ce ii priveste sentimentele.

Increderea se poate obtine cand faci ceva ce te pasioneaza si cand te iubesti.

Oricum ar fi, tine cont ca increderea in sine este extrem de atractiva. E vorba, pana la urma, despre cine esti si felul in care te prezinti celoralti. Nu inseamna sa fii laudaroasa. De fapt, o femeie increzatoare in fortele proprii nu are nevoie sa se laude. Nu vorbeste despre succesul pe care il are, ci isi arata forta prin comportamentul ei.

Increderea se poate obtine. Cum? Cand faci ceva ce te pasioneaza ai cele mai mari sanse de reusita. Cand esti sincera cu tine insati, cand iti asumi raspunderea pentru faptele tale, cand esti buna cu ceilalti, cand inveti sa te iubesti, increderea si sex appeal-ul sunt rezultate sigure. Si asta te face irezistibila pentru sexul opus.

Acum, ca stii cum sa folosesti increderea de sine ca sa il cuceresti, afla si Cum sa fii o femeie cu sex-appeal.

FOTO: istockphoto.com