zodii care se potrivesc cu berbec

Esti nascuta in zodia Berbecului? Descopera zodii care se potrivesc cu Berbec, cum se poarta Berbecul in dragoste si cu semne zodiacale nu esti deloc compatibila.

Cu ce zodii e compatibil Berbecul? Care este perechea perfecta pentru Berbec si care este zodia de care sa te feresti daca esti nascuta in zodia aceasta? Poate partenerul de cuplu Berbec te-ar interesa? Descopera ce au de spus astrologii de la Astro Reveal.

Zodii care se potrivesc cu Berbec

Berbecul are anumite valori de viata, plin de energie, vrea sa invete, sa descopere, fara teama. Sa exploreze, sa simta, sa gandeasca. Berbecul este cea mai dinamica zodie. Si, uneori, asta il face cea mai incapatanata zodie! Asa ca exista cateva semne zodiacale cu care nu se potrivesc Bebecii absolut deloc. Zodii care nu pot sa gestioneze o prezenta exploziva precum a Berbecului.

Descopera mai jos zodii care se potrivesc cu Berbec si ce partener sa cauti daca esti nascuta in aceasta zodie. Pentru o potrivire optima in cuplu, Berbecul se potriveste cu un partener ce ii tolereaza nevoia puternica de libertate. Cu ce zodii e compatibil Berbecul? Cu acelea care pot intelege si tolera impulsurile de moment si firea lui surprinzatoare!

Cu ce zodii e compatibil Berbecul?

Daca tu esti Berbec sau vrei sa afli cum se poarta partenerul de cuplu Berbec in dragoste, descopera ce au de spus specialistii, mai jos!

Berbecul este un semn de foc. Asa ca o potrivire buna pentru Berbec este un alt semn de foc: Leu ori Sagetator. Cele 120 de grade dintre Berbec si celelalte doua semne amintite mai sus (avand alte patru zodii intre ele, in zodiac) creeaza un grad mare de compatibilitate. Leul si Sagetatorul sunt zodii care se potrivesc cu Berbec si care au sansa de a crea relatii de cuplu armonioase.

Atat Leul, cat si Sagetatorul impartasesc pasiunea, entuziasmul si modul optimist de a vedea viata. Si totusi, Sagetatorul il invinge pe Leu, devenind semnul zodiacal ideal pentru Berbec. Si Sagetatorul isi pretuieste libertatea asa ca poate intelege cu usurinta nevoia de libertate a Berbecului.

Cu ce zodii e compatibil Berbecul in afara de celelalte semne de foc? Pot crea realtii armonioase si Berbecii cu Varsatorii, dar si Berbecii cu Gemeni. Specialistii spun ca relatia intre Foc si Aer este ideala cand vorbim despre felul in care se poarta Berbecul in dragoste.

Partenerul de cuplu Berbec si tu tot Berbec. Va potriviti?

Daca si tu, si partenerul de cuplu sunteti Berbeci, avantajul este ca intelegeti acelasi modalitati de functionare. Berbecii sunt zodii care se potrivesc cu Berbec si asta pentru ca, la parteneri de sex opus, sunteti atrasi de energia, curajul si spontaneitatea lor.

Aspectul negativ al unei relatii dintre doi Berbeci este faptul ca noi tindem sa nu acceptam defectele noastre reflectate sau proiectate de altii. Asadar, temperamentul impulsiv, coleric si atitudinea egocentrica pot fi cele ce va despart.

Semne zodiacale cu care nu se potrivesc Berbecii

Specialistii astrologi au pus pe lista si cateva semne zodiacale cu care nu se potrivesc Berbecii. Berbecul in dragoste are nevoie de un partener care nici nu este totalmente opus, insa care nu este nici identic lui.

Asadar, pentru ca am descoperit acele zodii care se potrivesc cu Berbec, sa vorbim si despre semnele zodiacale de care trebuie sa fugi daca esti Berbec! Ai grija daca esti intr-o relatie cu un Capricorn sau daca partenerul de cuplu este Rac. Ambele semne de Soare sunt foarte diferite de Berbec si aceste diferente sunt greu de echilibrat.

Dintre cele doua, Racul este cu siguranta cea mai incompatibila alegere pentru un Berbec. Rac cu Berbec nu se potrivesc in dragoste pentru ca Racul are nevoie de dragoste si siguranta domestica, in timp ce Berbecii sunt combativi si cauta libertatea.

Un semn zodiacal precum Fecioara poate avea o compatibilitate minora cu Berbecul. Nu sunt cu siguranta primele alegeri pentru niciunul dintre semnele amintite, insa nici ultimele, adesea astfel de cupluri reusind sa functioneze.

Berbecul in dragoste: de ce opusele se atrag?

Decat sa cauti o zodie cu care esti in conflict, mai bine cauti genul de persoana care te poate completa. Asa ca semnele diametral opuse pot relationa destul de bine. Berbecul in dragoste este diametral opus de Balanta.

Polaritatea yin-yang va ofera sansa de a va completa reciproc ca doua jumatati din acelasi intreg. Balanta este printre acele zodii care se potrivesc cu Berbec pentru ca il reconciliaza pe incapatanatul Berbec. Impulsivitatea Berbecului este domolita de firea sarmanta a Balantei.

Semne zodiacale vecine

Desi semnele zodiacale vecine Berbecului sunt diferite – Taur si Pesti – ei pot relationa destul de bine. Adesea exista si potrivire in dragoste. Acest lucru se intampla pentru ca semnele de Soare ca Berbecul au Mercur in Venus – care nu este departe de Soare. Multe cupluri Berbec-Pesti sau Berbec-Taur au lucruri in comun.

Compatibilitatea surpriza a Berbecului cu zodia…?

Desi nu ai zice, intre Scorpion si Berbec poate exista un fel de parteneriat. Amandoi guvernati de Marte, planeta pasiunii si a razboiului, Berbecul si Scorpionul au o chimie sexuala, impulsiva, intensa. Adesea sunt insa lupte de putere intre cei doi! Daca amandurora le place acest stil de viata, insa, pot trai periculos intr-o relatie fierbinte din toate punctele de vedere.

Zodia cea mai compatibila cu Berbecul: Sagetatorul

Zodia deloc potrivita pentru Berbec: Racul

Citeste si: Unde calatoresti in 2018: destinatii in functie de zodie

Foto: Guliver