Zone erogene ale barbatilor. Unde sa-l atingi pentru placerea maxima.

Zone erogene ale barbatilor? Sunt mai multe decat ti-ai putea inchipui! Nu ignora urechile si gatul! Chiar daca par “la indemana”, oricarui barbat ii place sa fie sarutat si atins in aceste locuri!

E ceva mai sexy decat sa stii cateva zone erogene ale barbatilor si sa te folosesti de acest atu de fiecare data cand esti in pat cu partenerul tau? O sa-l innebunesti de placere daca ii arati ca stii unde si cum sa il atingi. Iata cateva ponturi de la Fustany.com despre zone erogene ale barbatilor.

10 zone erogene ale barbatilor

1. Buzele

Probabil ca nu esti surprinsa de acest lucru. Insa nu-ti imagina ca orice sarut ii place. Savureaza fiecare moment si nu te grabi cand vine vorba de buzele partenerului, pentru ca explorarea acestei zone il incita.

2. Gatul

Gatul este o zona plina de nervuri, asa ca merita sa profiti de ea. Nu ii ignora nici ceafa, pentru ca, cel mai probabil, ii place sa il saruti acolo. Unora le place si sa iti treci usor unghiile pe la baza parului lor.

3. Urechile

Ameteste-l cu soapte la ureche si profita de acest lucru ca sa ii atingi usor lobul urechii. Foloseste-ti degetele, buzele sau dintii, fii delicata si o sa-i placa, in mod sigur.

4. Mainile

Pentru unii barbatii e incitant sa le masezi si sa le mangai mainile si picioarele. Daca ii vei saruta fiecare deget de la mana, rand pe rand, intr-un mod sugestiv, o sa se excite rapid.

5. Sfarcurile

Nu tuturor barbatilor le place sa le atingi sfarcurile, dar pe unii dintre ei ii innebuneste daca faci asta.

6. Interiorul coapselor

Interiorul coapselor este o zona incredibil de sensibila la atingere, pentru ca in apropiere se afla zona lui cea mai intima. O simpla atingere in aceste zone erogene ale barbatilor il va excita enorm.

7. Abdomenul inferior

Atingerile in zona abdomenului inferior, adica zona in care poarta cureaua si chiar putin mai jos, au un efect erotic foarte puternic. Sa nu te surprinda daca va tresari de placere cand il atingi in aceasta zona.

8. Zona sacrala

Zona sacrala este un mic triunghi care se formeaza in partea cea mai de jos a coloanei vertebrale, imediat deasupra fundului. Mangaie-l sau trece-ti degetele peste aceasta zona si observa-i reactiile.

9. Scrotul

Multe femei au impresia ca testiculele sunt zone erogene pentru barbati, insa adevarul este ca scrotul, invelisul testiculelor, este cel mai sensibil la atingere. Aceasta zona trebuie atinsa cu grija, pentru ca e extrem de delicata.

10. Penisul

Despre penis se stie ca este cea mai sensibila zona erogena a unui barbat. Insa, chiar si aici, sunt mai multe puncte de placere. Fiecare zona are nevoie de un fel de stimulare diferita.

FOTO: Guliver

Citeste si: Semne subtile prin care ii dai de inteles ca vrei sex. Este foarte simplu!