Cea mai mare dorinta pe care Britney Spears o are pentru 2021

1
De Maria Constantin
7 dec. 2020

La 39 de ani, vedeta nu este pe deplin multumita de felul in care decurge viata sa. Dar are sperante pentru noul an.

Chiar daca a avut mai multe neimpliniri dupa ce tatal ei a preluat controlul legal asupra averii si carierei ei, Britney Spears asteapta noul an cu speranta. Cantareata care a implinit 39 de ani pe 2 decembrie este decisa sa lupte in continuare pentru a obtine controlul deplin asupra vietii ei in 2021.

Britney a deschis la un tribunal din California un proces prin care solicita scoaterea de sub curatela tatalui ei, James Spears, insa judecatoarea a refuzat sa-l suspende pe James Spears din rolul de tutore al cantaretei, scrie Harper’s Bazaar.

Cum a devenit Britney mai optimista

„Britney a avut un an greu in privinta tutelei. Desi apreciaza ceea ce a facut tatal ei in trecut pentru ea, se simte pregatita sa detina mai mult control asupra banilor si ingrijirii sanatatii sale si a trecut printr-o batalie fara sfarsit”, a declarat o sursa pentru Entertainment Tonight.

„Este incantata ca a implinit 39 de ani si crede ca anul viitor va fi unul al vindecarii pentru ea”, a mai spus sursa.

Cantareata a postat luni pe Instagram mai multe selfie-uri in care apare cu iubitul ei, Sam Asghari, exprimandu-si bucuria cu ocazia aniversarii sale. Cei doi au petrecut recent un weekend in Hawaii, inaintea zilei sale de nastere. „La multi ani mie!!!!”, a scris artista langa o fotografie in care zambeste alaturi de prietenul ei.

Suita de emoji pe care Britney Spears le-a inclus in acel mesaj arata ca aceasta este fericita si optimista, scrie People. Sursa citata de ET confirma: „A infruntat toata aceasta poveste ramanand pozitiva si concentrandu-se pe respectarea programului in fiecare zi, ceea ce a contat mult pentru starea ei de spirit. A petrecut multe ore in sala de fitness si a muncit ca sa fie sigura ca face miscare si ramane concentrata pe sanatatea ei.”

„S-a descurcat foarte bine, iar cei din jurul ei sunt foarte fericiti sa o vada inflorind”, a adaugat sursa.

Cadoul casei de discuri

Cantareata americana, ale carei albume au fost vandute in aproximativ 150 de milioane de exemplare de la debutul ei, in 2001, se numara printre cei mai populari artisti pop din istorie.

Britney Spears, aparata de iubitul ei, Sam Asghari: „E o persoana autentica, nu infricosatoare”

Casa de discuri RCA Records a lansat miercuri piesa „Swimming In the Stars”, nedifuzata pana acum, pentru a marca a 39-a aniversare a vedetei.

„Swimming in the Stars” este un extras de pe albumul lansat in urma cu patru ani. Acesta este al doilea cantec din sesiunea de inregistrari lansat in afara materialului discografic, dupa „Mood Ring (by Demand)”.

Foto: Instagram/Britney Spears